Reacties voor: Snel tweeten met Twitter-client Tweetast (jailbreak)

Tweetast is een nieuwe Twitter-client waarmee je snel en eenvoudig kunt tweeten op de populaire website Twitter. Binnen 1 seconde start de client op (3GS) en binnen 3 seconden is een tweet geplaatst (3G).
Lees het complete artikel โ†’ Snel tweeten met Twitter-client Tweetast (jailbreak)
Paul Pols -

Reacties: 9 reacties

  1. Knap, hoor! 14 jaar!

  2. Inderdaad erg knap. Dat belooft wel wat zo’n jongen.

  3. Ik ‘ken’ hem. Ik ben ook 14 en programmeer ook. Ik wel eens met hem gesproken op internet, maar ik wist niet dat hij dit aan het maken was

  4. kleine app….knap gemaakt voor een jongen van 14!
    maar ik denk dat er al genoeg twitter apps zijn….zelf twitter ik niet maar of een berichtje nou 1min later aan komt….zou niks uit moeten maken denk ik zo.

  5. Wow, 14 jaar. Knap. ๐Ÿ™‚

  6. Dit is echt niet zo moeilijk om te maken…. Ik ben ook 14 en dit kan ik best voor in de app store maken. Alsnog is het natuurlijk knap..!

  7. Nou, “knap” hoor… Standaard framework aanpassen naar je eigen settings en er zelf wat extra crap inbouwen. qTweeter doet hetzelfde, maar dan met Facebook en Twitter en het is “sneller” op te roepen door een swipe naar beneden ipv het aantappen van een button na het heen en weer swipen van je Springboard.

  8. Wat is hier nou knap aan?? Elke boeren l*l kan zoiets in een dag maken als ie nog geen regel ooit heeft gecode.

  9. Afgezien of dit nou moeilijk of makkelijk is om te maken voor welk kennisniveau, is het weer lachen om te zien hoeveel mensen weer direct met hun vermeende skills te koop gaan lopen zodra iemand anders een compliment krijgt. ๐Ÿ™‚

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.