Reacties voor: Snel rijk worden met iPhone-applicaties: niet voor iedereen weggelegd

Geïnspireerd door verhalen over snel rijk wordende iPhone-ontwikkelaars besloot Rick Bavage zijn goedbetaalde baan op te zeggen om Cholesterol Coach te ontwikkelen. Maar niet voor iedereen is een pot met goud weggelegd...
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Money!!

  2. Een idee zou zijn om reclame te maken voor App Store apps…Zoals nu game ontwikkelaars dat doen bij het lanceren van games (zoals GTA IV, ik noem maar wat). Ontwikkelaars die apps voor iPhone maken kunnen dat ook doen..

  3. Cholesterol Control?? Dan is het niet gek dat je niks verkoopt, das meer voor oudere mensen, om daarop te letten, terwijl het gros van de iphone gebruikers onder de 30 zijn

  4. Aan oentje13
    Cholesterol heeft niets te maken met leeftijd,alle leeftijden kunnen last hebben van teveel cholesterol.

  5. Lol zeer herkenbaar. Ik moet nog 12 x iGroupEmail verkopen om mijn paycheck van $250 dollar te krijgen.

    Erg bizar, aangezien ik vanuit zowel hier als Touchreviews, alsmede mensen van Twitter positieve reacties hoor.

    Je komt in de big picture voor de eerste 3 dagen maar dan moet het vuurtje zich ook verspreid hebben anders dooft de bekendheid daarna uit. Ik verkoop nu gemiddeld 1,3x per dag de app. En dit terwijl veel mensen naar groepen willen mailen..

    En toch is overtuiging en doorzettingsvermogen een belangrijke om e.e.a. aan het rollen te krijgen.

  6. @dekon: @dekon:
    Klopt, maar je krijgt er vaker last van op latere leeftijd…

  7. Origineel geplaatst door EeKay
    Lol zeer herkenbaar. Ik moet nog 12 x iGroupEmail verkopen om mijn paycheck van $250 dollar te krijgen.Erg bizar, aangezien ik vanuit zowel hier als Touchreviews, alsmede mensen van Twitter positieve reacties hoor.Je komt in de big picture voor de eerste 3 dagen maar dan moet het vuurtje zich ook verspreid hebben anders dooft de bekendheid daarna uit. Ik verkoop nu gemiddeld 1,3x per dag de app. En dit terwijl veel mensen naar groepen willen mailen..En toch is overtuiging en doorzettingsvermogen een belangrijke om e.e.a. aan het rollen te krijgen.

    Misschien eens wat promoten. Ik wist er niet van. Maar toevallig heb ik dat ook niet nodig.

  8. Waha, beetje jammer als je als marketeer denkt hiermee een succes te gaan hebben. Je mogelijke inkomsten zullen zeker niet in de buurt komen van je baan als marketing executive.
    Snap niet hoe die man marketing executive is geworden…

  9. Ik ben idd naar marketingmogelijkheden aan het kijken.. als je als “Indy” developer echter wil opstarten ga je geen budget van 100-en euro’s investeren.. Dus dat vergt goeie marketing en creativiteit.

    Spoedcursus marketeer anyone?

  10. Origineel geplaatst door EeKay
    Ik verkoop nu gemiddeld 1,3x per dag de app. En dit terwijl veel mensen naar groepen willen mailen..

    Dat wil ik helemaal nooit, en afgezien van een enkeling die schijtlollige foto’s en kettingbrieven naar zijn complete adresbestand meent te moeten sturen, ken ik ook niemand die dat erg graag zou willen doen. Ja, nieuwsbrieven, maar die stuur ik vanuit ons CMS, dat ga ik niet op een iPhone zitten doen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.