Reacties voor: Snapchat werkt aan redesign: ‘App is te ingewikkeld’

Snapchat krijgt een ingrijpende redesign, zodat de app gemakkelijker te gebruiken is. De huidige app is te ingewikkeld, geeft de CEO toe.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. En aub ook ff iPad ondersteuning toevoegen!

  2. Grappig, een jaar of zo geleden heb ik er eens een paar uurtjes ingestoken. Zonder resultaat. Ik noemde de dienst dan ook al snel de ” niet-snap-chat ”, en dacht inderdaad dat het meer voor jongeren was. Nu begin ik er niet meer aan, hoe makkelijk ze het ook maken.

  3. Voordeel van het herkauwen van trends is dat FaceBook ze straks niet meer overkopieert – omdat ze daar vandaan komen.

  4. Ik wil echt niet dat ze de app makkelijker gaan maken. Straks gaan veel meer oudere mensen die app gebruiken en jaag je ons jonge mensen weer weg, net zoals bij Facebook.

  5. @Jeroen: hahaha precies dit ! Maar snapchat wil geld maken en dat krijgen ze niet van jongeren 😛

  6. @Ruud: Ik heb het ook eens een tijdje geprobeerd maar heb het weer verwijderd, ook de facebook/instagram app + accounts voor instagram en snapchat.
    Ik was er helemaal klaar mee hoe makkelijk ze het ook gaan maken, ik ga het er niet meer op zetten

    Ik hoef ook verder niet te weten wat iedereen constant uitspookt, werkte alleen maar vermoeiend al die foto’s enzo ijsje dit, drankje daar, die weer in de file etc.

  7. Ik begin het net door te krijgen hoe het werkt.

  8. 177 miljoen inmiddels.
    Morgen 176…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.