Reacties voor: Sn0wbreeze: nieuw project van iH8sn0w belooft OS 3.1 unlock (jailbreak)

iH8sn0w, de maker van iREB, is nu bezig met het project sn0wbreeze, waarin hij een jailbreak en unlock voor iPhone OS 3.1 belooft. Het is bedoeld voor Windows, maar veel meer is er niet bekend.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 36 reacties

  1. Dus nog even en ik kan gewoon mijn iphone 3GS 3.1 jailbreaken?? ๐Ÿ˜€ Ik heb ooit die ibec en ecid codes ofso gebackupped maar die heb ik nie meer ๐Ÿ™ kwijtgeraakt haha lkkr handig ๐Ÿ˜›

  2. Toch iets wat ik niet helemaal snap. Er is op het forum al een tijdje een post met daarin de custom firmware voor 2G 3G en 3Gs wat is hier dan zo “nieuw”aan?

  3. ehm je kan de 3GS al jailbreaken ( als je een Mac hebt)

  4. ja maar niet als je FW 3.1 erop hebt staan toch???

  5. zou goed nieuws zijn
    heb inderdaad mijn 3g per ongeluk naar 3.1 geupgrade
    al wel jailbreak toegepast maar moet om hem te kunnen
    gebruiken nog unlocken
    wordt mijn tijdelijke toestel beu

  6. @corne: Met welk progam heb je je 3g 3.1 gejailbreakt dan ? of bedoel je de 3.01 ?

  7. @corne: bedoel je niet 3gs

    Origineel geplaatst door Probleemloos
    @corne: Met welk progam heb je je 3g 3.1 gejailbreakt dan ? of bedoel je de 3.01 ?

    hier zijn genoeg costums op het forum te vinden die je baseband niet upgraden en dan ultrasnow evnt voor unlock en voilรƒย  het is enkel wachten op de 3gs

  8. ja ik moet het goed zeggen
    hij is origineel apple 3.1 geupgraded maar heb hem
    kunnen downgraden naar 3.01
    en die is wel te jailbraeken, allen je blijft in 5.11.07
    en die is nog niet te unlocken

  9. iH8sn0w is momenteel een beetje de nitwit van de iPhone community; iReb bestaat hoofdzakelijk uit open source software waarvoor iH8sn0w een leuke graphische interface heeft gemaakt met prominente vermelding van donaties aan zijn adres en bijbehorende verzoeken tot donaties op Twitter. Zelfs @DarkMalloc die nu blijkbaar met iH8sn0w samen werkt heeft hem eerst tot de grond toe afgebrand (iReb IS CODED POORLY! It’s missing simple things like catching exceptions ! == poor code! / NOTICE TO EVERYONE : @iH8sn0w == EPIC FAKER!! etc) Ze lijken er vooralsnog vooral op uit te zijn zoveel mogelijk geld binnen te trekken via donaties. Mochten ze toch met iets nuttigs en iets wat ze zelf geschreven hebben uitkomen, then I stand corrected.

    Chronic Dev Team is hard op weg naar een nieuwe manier om te jailbreaken, die een stuk sneller zou moeten zijn dan de huidige manier (zonder ramdisk) en ook op 3G[S] en IPT3G 3.1 out of the box zou moeten werken.

    @iH8sn0w er zojuist zelf over:
    @TheiHelpTeam I never released any info on what sn0wbreeze was. Its just the project name. I am not going to say if its right or wrong.

  10. kan nie wachten ๐Ÿ˜€

  11. @PP: Mooi dat je het ook even hier neerzet, want met de anonieme melding die je stuurde kon ik niet zoveel.

  12. moet je nou voor de jailbreak 3gs, die ecid enzo bij de hand hebben,
    hoe meer mensen zich bezig houden met unlock hoe beter, de een vind een ander lek dan de ander en kunnen elkaar er mee helpen denk ik dan;)

  13. ryanpeiris@iH8sn0w How is the Third 5.11.07 BB command going that you were talking about. Have given that up.

    iH8sn0w@ryanpeiris With that command, MuscleNerd is right. They don’t release a unlock for every firmware. So, I’m holding it off.

    ryanpeiris@iH8sn0w I got it so guys are going to keep it until next firmware version is out. That’s good but how long do you think we’ll have to wait?

    iH8sn0w@ryanpeiris Not sure, I may have it as a Christmas present! ๐Ÿ™‚

    That command = nuttige baseband command die hij claimt te hebben gevonden.. zelfs als dat waar is, gaat dat op korte termijn dus niet tot een unlock leiden (niet op 3.1 in ieder geval maak ik op het bovenstaande).

  14. @Gonny van der Zwaag:
    Begrijp dat het lastig is te volgen als je er niet bovenop zit, maar ik zou dus met een gezonde dosis zout alle berichten van iH8sn0w lezen en niet rekenen op een jailbreak of unlock van zijn kant. Het nieuwe project sn0wbreeze zal hoogstwaarschijnlijk dus ook geen jailbreak of unlock inhouden.

    Voor een jailbreak van 3.1 zul je moeten wachten op het Chronic Dev Team maar die maken goede vordering. Op een eventuele unlock van de nieuwste baseband, zou iedereen nog wel eens heel lang kunnen gaan wachten (als het Dev Team er een vindt wachten ze waarschijnlijk op de eerst volgende iDevice).

  15. Wat een abacadabra allemaal!
    Reden nummer 1 om vooral niet te jailbraiken ๐Ÿ˜€

  16. @Roy: Omdat Big Brother Apple het zo moeilijk mogelijk maakt voor mensen om een stukje hardware vrij te mogen gebruiken, moet je het *dus* maar niet doen? Vreemde conclusie. Je weet blijkbaar niet wat je mist.

  17. Origineel geplaatst door Roy
    Wat een abacadabra allemaal!
    Reden nummer 1 om vooral niet te jailbraiken

    jij als eindgebruiker hoeft er ook niks mee te maken te hebben.

  18. dus kun je ook bootloader 05.09 unlocken????

  19. @Roy, voor mij juist reden nummer 1 om wel te jailbreaken! ๐Ÿ˜‰

  20. nja een heel groot nadeel van constant jailbreaken is….Dat je steeds je spellen voortgang bijvoorbeeld kwijt ben als je weer opnieuw een JB uit moet voeren.
    Dus als je JB op 3.0 heb, en straks op 3.1 will doen, ben je daarna dus je voortgang kwijt, je info die je in bijvoorbeeld de app Keeper had staan (daarin kun je al je accounts en ww’s die je hebt voor email, sites etc. zetten), en ik had een hele movie database op me iphone, die je dus ook weer kwijt bent na een JB ๐Ÿ˜›
    Das voor mij weer een belangrijke reden om het niet te doen ๐Ÿ™‚
    Mja ben bang dat ik de verleiding weer niet kan weerstaan als er een JB is voor de 3GS 3.1….

  21. Origineel geplaatst door PP
    Begrijp dat het lastig is te volgen als je er niet bovenop zit, maar ik zou dus met een gezonde dosis zout alle berichten van iH8sn0w lezen en niet rekenen op een jailbreak of unlock van zijn kant.

    Tja, dat kan, maar het wordt niet in dank afgenomen als we iH8sn0w hier meteen als charlatan proberen te ontmaskeren. Ik denk dat iedereen wel snapt, dat alles wat niet van het iPhone Dev Team komt, met een schep zout moet worden genomen. Niet dat zij heilig zijn, maar ik heb er meer vertrouwen in, dat zij verder kijken dan even snel scoren met een unlock waar je later spijt van krijgt. Als iH8sn0w inderdaad iets uitbrengt, zal ik zeker waarschuwen dat mensen goed moeten nadenken, net zoals we GeoHot’s project nooit van harte hebben aanbevolen (maar ook niet bij voorbaat hebben afgekraakt).

  22. Kan ik mijn 3gs 3.1 nou wel of niet downgraden naar 3.0? En dan op 3.0 jailbreaken?

  23. nee, 3GS kun je niet downgraden meer als je 3.1 hebt.
    Het is dus echt wachten op de 3GS met 3.1 Jailbreak.

  24. Een kort overzicht voor de 3G[S] gebruikers:
    Zit je op 3.0 of 3.0.1: dan kun je jailbreaken met redsn0w (iPhone Dev Team) en unlocken met ultrasn0w (iPhone Dev Team). Je kunt upgraden naar een custom 3.1 firmware die op verschillende plaatsen op Internet te downloaden zijn (oa op het iPhoneclub forum) of zelf een custom maken met behulp van Pwnagetool (iPhone Dev Team). De baseband wordt in dat geval niet ge-update en je zult dus nog steeds met de oude baseband ultrasn0w kunnen gebruiken voor de unlock.
    Zit je op 3.1: dan kun je niet jailbreaken op dit moment. Je zult moeten wachten tot het iPhone Dev Team een nieuwe versie van redsn0w uitbrengt of dat Greenpois0n uit wordt gebracht door het Chronic Dev Team.

    Voor iedereen met een 3G[S] die in de toekomst wil blijven jailbreaken is het van groot belang dat je de persoonlijke signatures van 3.1 te pakken krijgt, bij voorkeur via Cydia (deze biedt het je zelf aan als je de laatste versie opstart) ofwel (als duidelijke tweede keus) met iReb (van iH8sn0w). Daarna moet je het hosts bestand van je computer aanpassen, zoals hier wordt uitgelegd:
    https://www.iculture.nl/34827/saurik-maakt-apples-firmware-signature-server-na/

  25. @Gonny van der Zwaag: een frontpage bericht met daarin de ‘belofte’ van iH8sn0w dat hij 3.1 gaat unlocken terwijl hij zelf duidelijk aan geeft dat hij dat niet (binnen de komende maanden) van plan is, is misschien weer het andere uiterste?

  26. @shorty007: tip voor je: Chronus. Daarmee kan je een back-up maken van de App-data en die na een restore weer terug zetten.

  27. Kun je een 3G met officiele unlock van iphone en versie 3.1 veilig jailbreaken via windows?

  28. ik heb een 3GS 3.1 kan ik binnenkort jailbreaken?
    iemand een antwoord?

  29. en wat met de ipod touch 3G? die 3.1 uit de doos is ?

  30. Origineel geplaatst door mercedes
    ik heb een 3GS 3.1 kan ik binnenkort jailbreaken?
    iemand een antwoord?

    Lees eerst eens goed het stuk tekst door! dan staat je antwoord er toch duidelijk in lijkt me.!

  31. Ik vraag me af waarom het toch zo moeilijk is om een iphone simlockvrij te maken, T-Mobile kan het toch ook?
    hoe doen zij dat?

  32. @PP:
    Ik zal het wel niet helemaal goed lezen en begrijpen, maar een JB voor 3.1 met windows is er toch (nog) niet?

  33. Origineel geplaatst door Roy
    Wat een abacadabra allemaal!
    Reden nummer 1 om vooral niet te jailbraiken

    Eng he:O

  34. Nou ja ik ben overgestapt op een Belgische Iphone zodat ik niet meer afhankelijk ben of die nieuwe baseband wel of niet is te kraken.
    Stuk beter gevoel in ieder geval ..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.