Reacties voor: Smartwatch Pebble handiger in bed na firmware-update

Smartwatch Pebble is na een firmware-update handiger in bed. Je kunt notificaties op gezette tijden uitzetten en meerdere wekkers instellen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 13 reacties

  1. De kop boven dit artikel is geweldig!

  2. @remko: ik ging ook kapot hoe kun je dit nauw nog beter neer zetten 😉 NU VOOR ELKE MAN……

  3. Origineel geplaatst door Qwerty
    Wat moet je met die rommel

    Om je pols doen en gebruiken? Is niet zo moeilijk lijkt me!

  4. @Richard: vooral je iPhone veel minder uit je zak hoeven halen en dus minder vaak op hoeven laden.

  5. Leuke kop! xD

  6. Zal snel de update eens doen!

  7. Ik wil graag een Pebble watch, is het het geld waard? iemand ervaringen?

  8. Ik heb nu sinds 2 weken een Pebble, ik moet zeggen dat het wel handig is,je kan er verschillende watchfaces op plaatsen, maar dat de echt grote meerwaarde met firmware 2.0 komt. Met die Firmware kan je veel meer met het horloge bijvoorbeeld lichten via iControl (home automation benodigd) aan/uit zetten, camera van je telefoon bedienen met je horloge (zijn al een aantal apps voor) fanatieke lopers hoeven straks geen telefoon meer op zak te hebben omdat bepaalde gegevens worden opgeslagen op het horloge en weer worden uitgelezen als je bij je telefoon bent en meer. het platform nodigt developers uit om te ontwikkelen dus er zal nog veel meer voor geschreven gaan worden of worden mogelijk gemaakt.

  9. @Xander: is ook mijn vraag !

  10. @Xander: Ik heb de Pebble via Kickstarter gekocht toendertijd. Ik heb deze op dit moment om mijn pols zitten. Ik vind het een uitkomst. Zeker in de auto, je Spotify bedienen via je horloge. Tijdens vergaderingen kun je zien wat er binnen komt als je horloge trilt. Ik vind het het geld waard, maar het is maar net wat je er voor over hebt.

  11. Waanzinnig zeg!
    Eindelijk een decimale komma in Runkeeper…..en dat 7 maanden na de melding!

  12. de meest handige optie vind ik de automatische licht functie als je je pols beweegt. Hoef je nl geen knopje in te drukken s’avonds. klinkt simpel maar werkt wel! En inmiddels veel watchfaces. Ook fijn is het uur trillen bij sommige watchfaces.

  13. Origineel geplaatst door Xander
    Ik wil graag een Pebble watch, is het het geld waard? iemand ervaringen?

    Xander,
    Ik heb mijn Pebble nu 3 weken, hij werkt echt geweldig ik vind het super ik laat hem eens in de 7 dagen op en dat duurt 3 uurtjes ik vind hem ook nog mooi/leuk maar dat is een smaak kwestie, en…hij is spotgoedkoop, kijk maar eens naar alle andere!
    Bovendien heeft hij hetzelfde als mijn iPhone5 HIJ WERKT !!!
    En er zijn zoveel watchapp’s te koop oa op watchapp Barn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.