Reacties voor: Smartphone Magazine gooit het roer om naar iPhone Life

Smartphone & Pocket PC Magazine kiest voor een radicaal andere insteek: een iPhone-tijdschrift. Niet omdat er onvoldoende lezers zijn, maar omdat de adverteerders het laten afweten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Once you go mac, You never go back 😀

  2. Daar ben ik ook bang voor:) (nog een paar weken, en dan gaan we ook over)

  3. En ik op mijn beurt vraag me af hoeveel mensen behoefte hebben om zo’n blad door te spitten voor reclame en duffe columns, omdat er gewoon niet zoooooo veel gebeurt omtrend de iphone.
    En dat terwijl je waarschijnlijk beter op de hoogte blijft van het nieuws als je gewoon een beetje iPhoneclub.nl in de gaten houdt en soms eens doorklikt om achtergrond verhalen te lezen.

  4. Ik denk dat je dan ook erg veel iPhoneClub-soortgelijke artikelen zult tegenkomen, alleen een hele tijd later 😛
    En over dat Mac gebeuren, misschien moet ik er ook maar eens aan beginnen 🙂

  5. geheel offtopic natuurlijk maar ben nu ook al een weekje over op (24″) Mac 😉

  6. “Tanende belangstelling voor Windows Mobile”? Er worden nog ieder jaar meer WM toestellen verkocht. Verder is het marktaandeel nog altijd groter dan dat van iPhone OS. Lekker stuk propaganda dit – worden jullie door Apple betaald ofzo?

  7. @Nms
    Gelukkig ben jij ook geen uitgever die over die vraag hoeft na te denken. Op een nieuwssite zoals iphoneclub is actualiteit heel belangrijk maar in een magazine is diepgang veel belangrijker. Het zijn dus ook twee compleet verschillende media. Er zijn genoeg professionals en enthousiastelingen die zo’n blad willen (of moeten) lezen naast de bekende nieuwssites.

    Jij kijkt uit de ogen van een consument en niet vanuit een zakelijk aspect. Er is een enorme verschuiving in de mobiele markt wat ook nog eens een enorme groeimarkt is. Daarnaast is er een enorme verandering in de manier waarop de consument met (zijn) content interfacet. Radio -> Televisie -> PC -> Internet -> Wireless -> Cloud (al je/alle data op al je devices altijd beschikbaar). En Apple is daar een belangrijke innovator in.

    Dat het perse een iPhone specifiek blad moet worden, swah daar kunnen we over discussiëren. Ik vind het persoonlijk wel logisch dat ze de iPhone nemen als icoon voor deze veranderingen/markt. En reken maar dat er genoeg aandacht is vanuit de professionele wereld. Als ze een windows mobile blad zouden blijven zouden ze aangeven dat ze dit niet inzien en in een oud tijdperk blijven hangen. (en daarmee wil ik niet zeggen dat MS dat ook doet!)

  8. Nou, ik heb geen papieren blad nodig… iphoneclub.nl is mijn one-stop-shop voor nieuwtjes over de iphone. Hier lees je gewoon alles, punt. En nee Mek, ik word niet betaald door iphoneclub. Ik heb iets wat veel tienertjes hier helaas niet meer hebben: respect. Punt.

  9. Sorry ook mijn daglijkse portie iphoneclub lezen daarmee heb ik meer dan genoeg informatie
    Groeten
    Belg living in France

  10. @Anthony: Er zijn toch ook uitzonderingen….

  11. Nounou.. Er zijn welgeteld 2 telefoons met mac os, waarvan 1 in EU, erg leuk dit allemaal maar, je kan ook te hard van stapel lopen. Riekt naar propaganda dit item. Hoeveel krijgen jullie hiervoor?

  12. @ Anthony

    Heb zojuist een Mac aangeschaft omdat ik alle foutmeldingen met windows zat ben. Moet nog wel wennen, maar ben wel lyrisch over mn macbook.

    Verder lijkt het me best leuk om dit tijdschrift te kopen, maar ik zal me er niet zo snel op abonneren, omdat zoals NMS al zegt, zoveel gebeurt er ook al weer niet omtrend de iPhone.

  13. @Casaman

    Misschien heb je gelijk. Ik vind het alleen een vreemde naam voor een blad als je meer dan alleen de iPhone en aanverwante zaken behandeld, zoals je suggereert.
    Kies dan een naam in trant van “Portable Communication News”, maar dan sappiger :p.
    Ik zou het blad iig nooit kopen, er van uitgaande dat het alléén over de iPhone gaat.
    En zeg nou zelf, over de iPhone is niet bar veel te schrijven, mét diepgang.
    Je kan natuurlijk urenlang gaan muggenziften over het nieuws wat er rond de iPhone is, maar veelal kun je het in een aantal zinnen samenvatten.
    Maar dat is misschien wel een karakter eigenschap van mij, ik wil kort en bondig de kern van het verhaal weten, dat is voor mij voldoende.
    Als het echt mijn aandacht verdient zoek ik zelf wel uit hoe het verder zit, want ook dan kom je vaak verder dan de prietpraat uit een magazine.

  14. Ik lees inderdaad mijn portie iphonenieuws wel op iphoneclub.nl…
    Geen papierenversie voor nodig en zoals Julian al aangeeft zoveel gebeurt er nu ook weer niet omtrent 2 iphones die er nu zijn.
    Maar er zullen altijd mensen zijn die wel behoefte hebben aan zo’n blad…

  15. @NMS Mag ik je er dan op wijzen dat iPhoneclub.nl niet de titel van het blad heeft gekozen ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.