Reacties voor: Smart Keyboard voor iPad Pro nu beschikbaar in Nederland

Apple heeft zojuist het Smart Keyboard beschikbaar gemaakt in Nederland. Het slimme toetsenbord voor de iPad Pro maakt snel verbinding dankzij de Smart Connector.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Godvergeten duur! Waarom in hemelsnaam. Productiekosten van de iPad Pro liggen rond € 276. Dus daar wordt goed op verdient. Niks mis mee. Maar dat alle accessoires dan ook nog eens zo prijzig moeten zijn vind ik net een beetje te. Mijn jaarlijkse Apple uitgaven beginnen lelijk de pan uit te rijzen. Dammit (jaja ik weet het.ik die het zelf)

  2. “Zo was ook de Apple Pencil lange tijd slecht verkrijgbaar.”

    Je bedoelt nog steeds. Staat al vanaf 18 november in bestelling.

  3. @Rinus: Maar als je hem eenmaal hebt, dan ben je een gelukkig mens
    en de lange wachttijd snel vergeten

  4. Apple gaat naar de kloten… Sorry hoor dat ik dit zeg maar het gaat steeds een slechtere kant op qua prijzen

  5. Origineel geplaatst door Hautje
    Godvergeten duur! Waarom in hemelsnaam. Productiekosten van de iPad Pro liggen rond € 276. Dus daar wordt goed op verdient. Niks mis mee. Maar dat alle accessoires dan ook nog eens zo prijzig moeten zijn vind ik net een beetje te. Mijn jaarlijkse Apple uitgaven beginnen lelijk de pan uit te rijzen. Dammit (jaja ik weet het.ik die het zelf)

    Marktwerking: de balans van vraag en aanbod.

    Vergeet niet, Apple is een commercieel bedrijf en geen overheidsinstelling of communistisch apparaat.
    Concreet, waarom zouden ze iets weg gaan geven als je er geld aan kunt verdienen?

    Shell staat ook niet aan de pomp benzine uit te delen de laatste paar 100.000 km’s die ik gereden heb.

  6. Toch bijzonder dat iedereen alleen naar de kostprijs /materiaal van de spullen kijkt. Wat dacht je van de kosten voor innovatie/ontwikkeling/marketing en de versleuteling van kosten van projecten die niet lukken/ worden afgeblazen.

  7. We leven in een vrij land hoor. Als de prijzen je niet aanstaan, ga je toch lekker ergens goedkopere spullen aanschaffen!? Maar goed: in een vrij land mag je ook klagen over de prijs van spullen die je (blijkbaar) niet aanschaft.

  8. @Bigkevx2: Slechte vergelijking. Apple keek en kijkt nooit naar de marktprijs. Hierdoor is de groep gebruikers die behoudens de hoofdproducten niet zullen kiezen voor de accessoires van Apple.

    Voor deze centen koop je een prachtige Clamcase die toch wel een een betere kwaliteit heeft en een betere bescherming gelijk.

  9. Oftewel je hebt de echte enter. Zoals in een groot gedeelte van de wereld gewoon is, nooit begrepen waarom Apple kiest voor de doorgaans niet gangbare Nederlandse indeling als het aankomt op de MacBook modellen.

  10. @Henk: Waar baseer je dat op dat de kwaliteit beter is van de clamcase? Je hebt de case van Apple voor de iPad pro uitgebreid getest neem ik aan?

  11. Origineel geplaatst door Gerard
    Maar als je hem eenmaal hebt, dan ben je een gelukkig mens
    en de lange wachttijd snel vergeten

    Ik hoop het oprecht en het zal ook best zo zijn maar ik kan niet begrijpen waarom we in Nederland in het verdomhoekje van Apple zitten qua wachttijden.

  12. Origineel geplaatst door david
    Apple gaat naar de kloten… Sorry hoor dat ik dit zeg maar het gaat steeds een slechtere kant op qua prijzen

    Ik denk juist het tegenovergestelde.
    Dit boek was voor mij ooit een eye opener

  13. @Rinus: Nederland is gewoon onbelangrijk voor grote multinationale bedrijven, omdat het een klein land is. Dit is zo en blijft zo, of jij er nou woont of niet.

  14. @Hautje: Dat is ook weer zo’n onzin. Als de onderdelen al 276 euro zouden kosten, wat me sterk lijkt, komen daar nog steeds alle andere kosten bij.

    Productie
    Transport
    Invoer in Nederland
    Btw
    Ontwikkelkosten
    Personeel

    Etc etc etc

    Daar komt dan natuurlijk nog een leuke marge bovenop, maar dat is geen 600 euro.

  15. Origineel geplaatst door Pieter
    Nederland is gewoon onbelangrijk voor grote multinationale bedrijven, omdat het een klein land is. Dit is zo en blijft zo, of jij er nou woont of niet.

    Shit!!! En ik nou denken dat het wel verschil uit zou maken en iedereen mij dankbaar zou zijn. Weer een ballon doorgeprikt. Bedankt 😉

  16. Apple heeft ons alle bij de ballen.

    Apple maakt fantastische/gezonde maar laten wel welwezen, overpriced products.

    Voor een tweedehands MacBook kun je redelijk wat vragen en de markt betaald.

    Er is een filosofie dat luid; “iets is pas duur als je het er niet voor over hebt om te betalen”.

  17. Bij de media markt (Den Haag) ligt de iPad Pro niet eens op de Apple tafels maar tussen de overige voornamelijk Android tablets. Ik vind het een opgeblazen ipad niks anders. Ok alles is groter en sneller maar gewoon 4 iconen naast elkaar op dat megascherm ? En dan die prijs.

  18. Wat weegt het apple smart keyboard? Die van Logitech net zoveel als de iPad zelf. Maar het gewicht van het Apple toetsenbord kan ik nergens vinden. Wie weet’t?

  19. Origineel geplaatst door angelique
    Toch bijzonder dat iedereen alleen naar de kostprijs /materiaal van de spullen kijkt. Wat dacht je van de kosten voor innovatie/ontwikkeling/marketing en de versleuteling van kosten van projecten die niet lukken/ worden afgeblazen.

    Je hebt helemaal gelijk. Iedereen mag het duur vinden en tot op zekere hoogte Is dat ook zo. Maar, niemand verplicht je om een iPad Pro aan te schaffen, heb je direct geen last van dure accessoires. Het is ieders keus, beide kanten op.

  20. De iPad Pro is vooral een zakelijk tablet. Werkt fantastisch met splitscreen. Links document wat je bespreekt en rechts bijvoorbeeld OneNote om aantekeningen te maken, te schrijven met pencil of om foto’s in te voegen. Verder documenten lezen en reviewen op A4 formaat, ik ben echt om. En thuis heb ik liever de Air omdat ie handzamer is.

  21. Origineel geplaatst door Jan
    Wat weegt het Apple Smart Keyboard? Die van Logitech net zoveel als de iPad zelf. Maar het gewicht van het Apple toetsenbord kan ik nergens vinden. Wie weet’t?

    Ongeveer 700 gram. Google doet wonderen 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.