Reacties voor: Smart Cargo geeft de iPad Smart Cover een opbergvak

De Smart Cargo is een opbergvak voor de iPad, waar je kabels, oordopjes, styli en ander klein materiaal in kunt opbergen. Verkrijgbaar via Kickstarter.

Reacties: 5 reacties

  1. Ik had mijn smart cargo reeds gereserveerd. Net zoals zijn eerste product, de smarter stand, is dit ook weer geniaal gevonden.

  2. Tof ontwerp, ziet er handig uit. Juist jammer dat je de smalle iPad niet meer in een tablet sleeve kan wegstoppen.

  3. Jammer dat mijn 230v naar USB adapter er niet inpast.. Vind het verder wel een heel handig en mooi ding.

  4. Wat is dat ineens met die Stylus pennetjes??? Bij de eerste “smartphones” (lees pocket pc’s) 10 jaar terug vervloekte iedereen die dingen en nu ineens moet je er weer 1 hebben op een apparaat wat ontworpen is om met diverse vingers bediend te worden??? Ik begrijp het niet, wordt het je makkelijk gemaakt, maak je het weer moeilijk? De mens is vreemd…

    OT: wel een handig bakje voor oplader en dergelijke. Goed ontwerp!

  5. @Altos: Volgens mij hebben die styli hun beste tijd alweer gehad. Bij de tweede golf iPad-gebruikers doken ze opeens weer op, waarschijnlijk omdat die nog wat moeite hadden om te wennen aan touchscreens. Tegenwoordig liggen ze voor 3 euro in de rommelbak en is het een low-interest product geworden. Op Kickstarter e.d. kon je ze anderhalf jaar geleden bij bosjes bestellen. Nu kondigt geen enkele fabrikant meer iets nieuws aan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.