Reacties voor: Idee: Smart Battery voor MagSafe maakt Apple’s batterijhoes overbodig

Een designer laat zien hoe Apple de Smart Battery Case kan vervangen door losse accu's die je achterop je iPhone kunt plakken. Zo kun je je powerbank meenemen naar het volgende toestel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Wow als apple het niet doet, koop ik het wel via AliExpress.

  2. Jammer als dit niet meer uit zou komen. Ik denk dat de capaciteit dan nog minder gaat zijn. Nu is het perfect voor een dagje festival, net iets meer accu. Daarnaast zit er een knop op waarmee je foto’s kunt maken, dat is erg fijn! Helaas zal dat nu tot het verleden horen

  3. Origineel geplaatst door Ro
    Jammer als dit niet meer uit zou komen. Ik denk dat de capaciteit dan nog minder gaat zijn. Nu is het perfect voor een dagje festival, net iets meer accu. Daarnaast zit er een knop op waarmee je foto’s kunt maken, dat is erg fijn! Helaas zal dat nu tot het verleden horen

    Festivals behoren voorlopig ook tot het verleden ;). Nee maar zonder gekheid, ik vond deze cases altijd te duur voor wat het deed. Losse powerbank en kabeltje is stukken goedkoper en maakt je toestel niet nog zwaarder

  4. Origineel geplaatst door Ro
    Jammer als dit niet meer uit zou komen. Ik denk dat de capaciteit dan nog minder gaat zijn. Nu is het perfect voor een dagje festival, net iets meer accu. Daarnaast zit er een knop op waarmee je foto’s kunt maken, dat is erg fijn! Helaas zal dat nu tot het verleden horen

    Een festival behoort voorlopig ook helaas tot het verleden.

  5. Goed idee, al denk ik dat de batterij te zwaar gaat zijn om goed te blijven zitten. Daarnaast zijn er ook draadloze powerbanks die werken met de iPhone die, behalve het magnetisch blijven zitten, precies hetzelfde doen.

  6. Ik wacht op een fabrikant die hoesjes maakt met magneten voor eerdere iPhones zodat we ook gebruik kunnen maken van de MagSafe.

  7. @Lars De Vos: ben je dan zo enthousiast over de Magsafe? Wat is er anders aan dan een gewone Qi charger of een stekkertje insteken? De kabel van de Magsafe is veel te kort om de telefoon te gebruiken terwijl je oplaad want ik zit nergens in huis op 1 meter afstand van een stopcontact.

  8. Lol, dit was al mijn eerste gedachte na het uitkomen van magsafe op de iphone. powerpucks die je achterop kan ‘kleven’.

  9. Origineel geplaatst door Rv
    @Lars De Vos: ben je dan zo enthousiast over de Magsafe? Wat is er anders aan dan een gewone Qi charger of een stekkertje insteken? De kabel van de Magsafe is veel te kort om de telefoon te gebruiken terwijl je oplaad want ik zit nergens in huis op 1 meter afstand van een stopcontact.

    Ja, ik ben er redelijk enthousiast over. Heb het zelf nog niet in huis, ik wacht op de MagSafe duo maar het lijkt veel makkelijker dan alle kabels die je moet gebruiken. Ik heb ook het geluk dat ik enorm veel stopcontacten heb in huis waardoor het kleine draadje geen probleem is. En het vastklikken geeft meer zekerheid dag de iPhone wel degelijk oplaadt.

  10. Als ze gewoon die telefoon 2 mm dikker maken kan er een lekkere dikke batterij in!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.