Reacties voor: Apple brengt Smart Battery Case uit voor iPhone XR, XS en XS Max

Werkt met Qi draadloos opladen
Apple heeft vandaag officieel de Smart Battery Cases voor de iPhone XR, XS en XS Max uitgebracht, die je met Qi draadloos kunt opladen. Eerder waren er al geruchten dat Apple aan de batterijhoezen werkte.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. €149,- 😂👍🏾.

  2. De X zal niet werken met die van de Xs zeker? 🙁

  3. Usb-c zou ook heel tof zijn, dan ben je helemaal klaar met je lightning kabel…

  4. @Kenneth: De Smart Battery Case van de iPhone XS past wel om de iPhone X. Er is alleen iets meer ruimte tussen de camera-uitsnede, omdat de iPhone XS een net iets grotere cameralens heeft. Verder moet het hoesje goed met de iPhone X te gebruiken zijn. Ik heb ‘m inmiddels besteld; in het zwart.

  5. Zijn de XS modellen ook geschikt voor de originele X?

  6. De klokkenluider van de Notre Dame. 🙂

    The “Hunchback” of Notre Dame

  7. Weet iemand of deze smart battery case je iphone constant oplaadt tot de case leeg is. Of ofdat je een handeling moet doen wanneer je je iphone wilt opladen via de case?

  8. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  9. Zeik-modus aan:
    Ik vind het echt een kwalijke / teleurstellende zaak dat je, voor een telefoon (iPhone X) waar je een jaar geleden nog €1159,- euro voor moest neertellen, nu nauwelijks originele hoesjes / cases op de site van Apple kan vinden. Maar dat er nog wél hoesjes etc. te vinden zijn voor notabene de iPhone 6! En nee… mijn X past niet in een iPhone Xs case.

    Zeik-modus uit.

  10. En wat met apple pay?

  11. Origineel geplaatst door Kenneth
    De X zal niet werken met die van de Xs zeker? 🙁

    Tuurlijk wel. De X en XS zijn praktisch het zelfde.

    • @Marc: ik heb een leren hoesje van iPhone xs om mijn x het past wel maar de camera zint niet goed. Verder geen last van dus opzich kan het wel.

  12. Te lelijk en te duur. Zet ze op €99; mooi prijsje.

  13. En nu nog de gewone Apple siliconehoesjes voor de iPhone xr aub

    • @Evan: Apple heeft alleen de transparante siliconen hoesjes voor de Xr. Andere soorten komen er niet

  14. Klassiek voorbeeld van allejezus lelijke cases. Waarom Apple?!

    Maak de iPhone ietsje dikker en dan zijn dit soort cases simpelweg niet nodig

  15. 119 euro vond ik het al duur en nu is het 149 koop ik het zeker niet 👋🏼

  16. Origineel geplaatst door Janis710
    Weet iemand of deze smart battery case je iphone constant oplaadt tot de case leeg is. Of ofdat je een handeling moet doen wanneer je je iphone wilt opladen via de case?

    Bij de vorige battery cases werd de iPhone constant opgeladen. Je verbruikt dus eerst de accu van de case. Pas als die leeg is wordt de accu van de iPhone zelf gebruikt.

  17. Als er geen smart Battery Case is voor de iPhone 8, waarom heb ik er dan één rond mijn 8 hangen? Zwarte kleur, en wel degelijk van Apple.

  18. Bij dit soort battery case vraag ik me af of het wel gezond is voor de interne iphone batterij.
    Want wanneer de iphone in de case zit, dan zie je continu het oplaad bliksem icoontje in het batterij symbool.
    Waardoor het dus lijkt of de battery case continu de interne batterij van de iphone bij laad en dazrdoor slijt de interne batterij misschien veel sneller omdat die continu bijgeladen wordt.

  19. Nee dank je, doe 2 dagen met batterij van Xr met redelijk intensief gebruik. Neem wel battery pack mee op reis ipv dat foeilelijke, lompe en ongetwijfeld zware ding.

  20. (Red.) Informatie over batterijcapaciteit toegevoegd.

  21. @Eddy: Ik denk integendeel. Ik heb m altijd op mijn 6s gehad en kreeg zelfs de indruk (na twee jaar gebruik€ dat het de batterij nauwelijks heeft geschaad. Het slijt er zeker niet harder van!

  22. Origineel geplaatst door Michiel
    @Eddy: Ik denk integendeel. Ik heb m altijd op mijn 6s gehad en kreeg zelfs de indruk (na twee jaar gebruik€ dat het de batterij nauwelijks heeft geschaad. Het slijt er zeker niet harder van!

    Ik weet niet wat ik er van moet denken omdat ik op internet tegenstrijdige verhalen lees..
    Sommigen beweren dat het wel degelijk slecht is voor de interne iphone batterij en anderen beweren dan weer van niet.
    Je iphone gebruiken met de smart batterij case is te vergelijken met je iphone continu aan de lader te hangen, 24 op 24, 7 dagen op 7. Waardoor dus bij het minste gebruik van je iphone, de inwendige iphone batterij steeds onmiddellijk terug wordt bijgeladen naar 100%. Ook al verbruik je maar 1%.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.