Reacties voor: Apple’s vernieuwde Smart Battery Case voor iPhone 11 heeft cameraknop

Apple heeft een cameraknop toegevoegd aan de allernieuwste Smart Battery Case voor iPhone 11. Daarmee kun je sneller foto's maken. Het hoesje heeft een speciale cameraknop waarmee de Camera-app wordt gestart, ook als het toestel is vergrendeld.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Ik heb nog steeds mijn twijfels bij deze batterij covers van apple, of dit wel zo gezond is voor de originele batterij in de iphone zelf.

    Want de batterij van de iphone wordt continu op 100% gehouden totdat de batterij van de cover helemaal leeg is.
    Dus wanneer de batterij van de iphone naar 99% gaat, dan wordt die onmiddelijk terug bijgeladen naar 100% door de batterij van de cover.

  2. @Eddy: Is dat zo? Het lijkt me dat Apple hier toch wel bij nagedacht heeft, zoals ze ook de telefoon pas van 80 naar 100% opladen 2 uur vóór je opstaat. Dat en de batterijproblematiek van vorig jaar doet mij toch denken dat ze dondersgoed weten hoe ze een batterij zo lang mogelijk in gezondheid kunnen houden.

  3. Ja, de batterij van de cover houd voortdurend de batterij van de iphone op 100%.

  4. @Eddy: Dit is niet helemaal het geval.
    Eerst gebruikt je iPhone de batterij van de case en blijft de batterij van je iPhone onaangeraakt.

    Als de case leeg is begint je iPhone pas de batterij van je iPhone zelf te gebruiken.

  5. Dit klopt niet helemaal.
    je iPhone kiest er voor om eerst de batterij van de case te gebruiken en zodra de case leeg is pas de batterij van je iPhone aan te spreken.

  6. @DennisU werkt dit bij jou al? Ik heb iOS 13 sinds dag 1 en ik heb nog geen keer meegemaakt dat mijn iPhone X bij 80 procent wacht met opladen…

  7. @Eddy: De batterijen zijn toch zo gemaakt dat je ten alle tijde kunt opladen op wat voor moment van de dag en op hoeveel procent je ook zit? Vroeger was het zo dat je de telefoon eerst helemaal leeg moest maken en dan volledig opladen, met de nieuwste Lithium batterijen is dat naar mijn weten niet het geval.

  8. Helaas heb ik zelf en mijn partner ook ervaren dat na het gebruik van de case (6 weken rondreis), ons batterij aanzienlijk verslechterd was zonder battery case.

    Lijkt er dan toch echt wel op dat het niet bevorderlijk is voor de batterij.

  9. Vreselijk dat ze nog steeds het ontwerp niet hebben aangepast.

  10. @Michel: Niet waar. Wanneer de iphone bijv nog 80% is en je steekt hem in de batterij case, dan wordt de iphone batterij onmiddelijk bijgeladen naar 100% door de batterij case. Heb ik zelf getest met de iphone xs.
    Als jou verhaal waar zou zijn, dan moest de iphone batterij dan ook gewoon op 80% blijven staan totdat de batterij case leeg was. Maar dat is dus niet het geval.

  11. Ik had ook wel s een batterij cover, die moest ik actief activeren om m stroom te laten doorgeven. Niet Apple ander merk.

  12. Zou er überhaupt iemand zijn die dit gedrocht koopt?

  13. @Eddy:

    De case is dan ook om de hele tijd om je iPhone te houden.
    Dan werkt dit wel.

  14. @Michel: ik lees thans ook op heel veel buitenlandse forums dat de apple battery cases voortdurend de inwendige iphone batterij bijladen naar 100% en dus niet dat de batterij van de case eerst door de iphone wordt opgebruikt en daarna pas de inwendige iphone batterij door de iphone wordt gebruikt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.