Reacties voor: SmallBanners: kleinere pushberichten in iOS 5 (jailbreak)

De jailbreaktweak SmallBanners zorgt ervoor dat pushberichten via stroken niet langer de knoppen blokkeren. De strook van het pushbericht wordt verkleind, zodat je meer kunt lezen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Je kan ook van rechts naar links vegen en dan gaat de strook weg simple And no jailbreak need

  2. De Tweak laat bij mij geen icoon zien van Whatsapp maar zelfs ook niet van sms, en daarbij zie ik van sms ook niet van wie het bericht komt pas als ik er op klik. Nutteloos dus. Inmiddels alweer verwijderd tot de bugs eruit zijn.

  3. Best handig voor als je bezig bent met je phone

  4. Origineel geplaatst door mii
    Je kan ook van rechts naar links vegen en dan gaat de strook weg simple And no jailbreak need

    Thx! wist ik niet ๐Ÿ™‚

  5. Letters zijn ook niet mooi en duidelijk …

  6. Zeker nice, ik word altijd gek van die banners die over buttons heen komen bijvoorbeeld in de muziek app. ff proberen.

  7. – Slechte ontwikkelaar, reageert niet op supportvragen
    – Breekt sommige opties van banner customizers
    – Bij tweaks die spelende muzieknummers weergeven wordt alleen de bovenste regel weergegeven

  8. @Bastiaan: de link naar het filmpje van iDownloadBlog (IDB) laat iedere keer een andere tweakbespreking zien. Slimme zet van IDB! ๐Ÿ˜‰

  9. @Jean-Paul: Hmm vreemd, bij mij blijft hij nu ook steeds op dezelfde link. Vanochtend kreeg ik echter steeds een wisselende bespreking/filmpje te zien als ik vanuit het artikel op de link klikte. Vreemd, lijkt of ‘het probleem’ zichzelf heeft opgelost.

    Ter info: Ik kijk vanuit de IPC-app.

  10. Toevoeging: net nog even geprobeerd en er verschenen inderdaad weer verschillende filmpjes achter elkaar. Maar denk dat ik al weet waar het in zit. Als een filmpje is afgelopen kom je via het kadertje in de Youtube-webpage (gedeelte) terecht. Hier heeft IDB een playlist staan van andere reviews en die pakt hij dus blijkbaar… Maar goed, verder geen probleem, viel me alleen op.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.