Reacties voor: Sluiting dreigt voor iCentre Haarlem, nieuwe foto van Haarlemse Apple Store

Er dreigt sluiting voor iCentre Haarlem. En bij de Apple Store Haarlem is de verbouwing in volle gang.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Helaas is iCentre Almere er niet beter op geworden. Ander personeel, heel onpersoonlijk trouwens en niet vakbekwaam. Dit geld trouwens ook voor Dixons. Ook hier staat ineens ander personeel. Daarnaast ook niet meer alle artikelen aan te kopen met 10% airmiles. Dit is allemaal veranderd na overname van iCentre. Het is er niet beter op geworden.

  2. Liever een Apple store dan een icentre. Betere service, mensen die weten waar ze over praten en betere garantie!

  3. Ik snap het beleid van Apple eigenlijk niet. Waarom spreidt Apple zijn winkels niet door Nederland bijvoorbeeldin Groningen of Maastricht. Vreemde keuze om in Haarlem een winkel te openen, terwijl Amsterdam dichtbij is. Waarom niet in Rotterdam een Applestore openen de tweede grootste stad van Nederland.

  4. Origineel geplaatst door andre
    Ik snap het beleid van Apple eigenlijk niet. Waarom spreidt Apple zijn winkels niet door Nederland bijvoorbeeldin Groningen of Maastricht. Vreemde keuze om in Haarlem een winkel te openen, terwijl Amsterdam dichtbij is. Waarom niet in Rotterdam een Applestore openen de tweede grootste stad van Nederland.

    Ghehe ik vermoed dat Apple er heel praktisch naar kijkt: waar kunnen we het meeste geld binnenhalen?
    Groningen lijkt dan toch een mindere locatie – het is wel een centrale stad in t noorden, maar toch ook wel heel erg een studentenstad.
    Haarlem daarentegen is niet perse een heel grote of centrale stad, maar heeft wel veel rijke inwoners en ik denk dat Apple vooral hen wil bereiken met deze nieuwe Store.

    Persoonlijk ben ik t met je eens: ik denk dat t voor beide steden een mooie economische impuls kan zijn.

  5. Origineel geplaatst door Bert
    Ghehe ik vermoed dat Apple er heel praktisch naar kijkt: waar kunnen we het meeste geld binnenhalen?
    Groningen lijkt dan toch een mindere locatie – het is wel een centrale stad in t noorden, maar toch ook wel heel erg een studentenstad.
    Haarlem daarentegen is niet perse een heel grote of centrale stad, maar heeft wel veel rijke inwoners en ik denk dat Apple vooral hen wil bereiken met deze nieuwe Store. Persoonlijk ben ik t met je eens: ik denk dat t voor beide steden een mooie economische impuls kan zijn.

    Vergeet niet dat Haarlem bekend staat als één van de beste winkelsteden van Nederland en een hele grote aantrekkingskracht heeft op de regio. Amsterdam is wat dat betreft veel massaler, verspreider en toeristische dan Haarlem

  6. Onderschepte conversatie (Prism)

    “Tim we gotta open a Harlem store now
    Gedda wadde baddaf What ?
    Didnt we have a store there already”

  7. Origineel geplaatst door rando
    Onderschepte conversatie (Prism)“Tim we gotta open a Harlem store now
    Gedda wadde baddaf What ?
    Didnt we have a store there already”

    In dat geval zitten zij op het verkeerde continent 😛

  8. ik heb vorige week een Mac Air 13 inch in Haarlem gekocht en ook betaald,( 1330 euro, hoe naïef kun je zijn…) levering zou afgelopen dinsdag plaatsvinden, ik wist echt eerlijk niets over dreigende sluiting, heb inmiddels de bestelling geannuleerd en geld terug gevraagd maar nog niets ontvangen, ben inmiddels bloednerveus en vooral doordat niemand duidelijkheid geeft, wie heeft een advies?

  9. @bodil: Ik heb afgelopen zaterdag ook een 13 inch MBA gekocht in Haarlem en deze was ook niet op voorraad. Zou dinsdag geleverd worden. Tot op heden ook niets ontvangen. Klantenservice nr werkt niet, op mail wordt niet gereageerd en telefoon nr. van Haarlem is ook afgesloten.
    Ik ga zaterdag even een rondje Haarlem doen om de zaken recht te trekken.

  10. @bodil: Voor 30 euro meer had je hem ook op apple.nl kunnen bestellen! Dan is voor mij de keus snel gemaakt 😉

  11. @bodil: Zojuist met hoofdkantoor Almere gesproken en nr van Haarlem gehad. Daar telefonisch de order geannuleerd en wacht nu op bevestiging via mail. Eén en ander dient uitgezocht/verwerkt te worden in het systeem.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.