Reacties voor: SlingShot-statief is geschikt voor elke smartphone

De SlingShot is een Kickstarter-project waarin de ultieme statief voor smartphones wordt ontwikkeld. De SlingShot ziet eruit als een katapult en is flexibel genoeg voor elk formaat smartphone. Hij kost 14 dollar.

Reacties: 13 reacties

  1. Ik mis een beetje de link naar de kickstartersite voor dit project.

  2. Dit is iets wat ik zou kopen. Mooi ding!

  3. Bedankt voor de tip, IPC! Ik heb er 2 besteld.

  4. Video werkt niet in Safari 5.1.5.

  5. Idd erg handig product. Mooie prijs ook.

  6. Ehr, dit is serieus handig. Hoop dat de kwaliteit een beetje ok is. Heb er 5 besteld, ook om kickstarter eens te proberen.

  7. Haal deze man zijn baard eraf en hij is de perfekte vervanger voor Steve Jobs bij de keynotes! Hij lijkt niet alleen, maar heeft dezelfde manier van praten en exact dezelfde motoriek!

  8. Goed over nagedacht, goed gepresenteerd, goede prijs. Een voorbeeld voor Kickstarters.

  9. Leuk ding. Over de naamgeving zullen problemen ontstaan. De slingshot is namelijk al een soort fotorugzak die je voor de buik kunt draaien. Daardoor hoef je die niet van de rug te halen om je fototoestel te pakken.

  10. Beetje dom: als de fotokwaliteit echt van zo’n belang is dat je een statief zou gebruiken, dan gebruik je geen iPhone, maar een volwaardige (liefst spiegelreflex) camera. Als professioneel fotograaf zal die man dat maar al te goed weten, dus zijn beweegredenen om zoiets te ontwerpen zullen dan ook louter commercieel zijn.

  11. @nick

    Vind je mening iets te scherp door de bocht. Ik heb geen behoefte om een spiegelreflex camera te kopen en neem genoegen met de iPhone 4S camera kwaliteit.

    Zo’n statief/houder is precies wat ik zocht om leuke videos/fotos te maken voor mijn dj werkzaamheden. Er is dus wel degelijk een martk c.q. niche. En wat is er mis met “commercieel” zijn?

  12. Supercool!!! Ik wil er echt een kopen!! Maar waar koop je ze??? :s en kan je ook je ipod gebruiken?? en als je hem besteld op kickstarter krijg je hem dan ook gewoon? of ligt dat aan het opgehaalde geld ofzo? en voegt kickstarter zelf dat internationale geld erbij?? Voel me dom 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.