Reacties voor: SlingPlayer voor iPhone: afgekeurd omdat AT&T het niet wil?

SlingPlayer voor de iPhone zou nog wel eens heel lang op zich kunnen laten wachten. Naar verluid heeft AT&T bij Apple een verzoek ingediend om de applicatie niet toe te laten tot de App Store.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Woest

  2. Met Jailbreak zou je dit gewoon over 3G kunnen doen…

  3. uhmm Cydia store?

  4. Ik blijf het echt triest vinden dat de ontwikkelaar niet de vrijheid van concurrentie krijgt in dit soort gevallen. AT&T wil dus hun eigen applicatie misschien laten draaien en de concurrenten het leven zuur maken. Dit is absoluut geen bevordering van innovatie, creativiteit en inspiratie. (ICI :P)

  5. Maanden wacht ik al op dit programma, om overal tv te kunnen kijken op mijn iPhone. Een licentie voor de N95 8GB kocht ik niet, omdat ik wachtte op de iPhone versie.
    Zoals je kan zien werkt het echt tof op de iPhone en het grote scherm is echt geschikt genoeg om erop te kijken…

    Totdat een of andere grote nazi telco in de States blijkbaar plots zelf videodiensten wil aan gaan bieden. Ipv dat Apple zijn toestel de grond in laat boren door dit soort wanpraktijken (kijk ook naar T-Mobile Deutschland met VoIP), zou het met een rechte rug moeten staan en melden dat het wel mogelijk moet zijn!

    Blijkbaar gaat het om de contracten die gesloten zijn en niet voor de vele duizenden mensen die met zo’n app juist heel veel plezier kunnen krijgen van hun toestel.

    Goed, het is een gerucht en laten we idd hopen dat het wel mogelijk wordt, bijv. door de app te kopen in een NL app store of door ‘t enkel via WiFi te laten receiven (VoIPover3G is reeds geinstalled 😉 ) en dan ben ik toch nog blij 🙂

  6. Nee Gonny, AT&T heeft de voorwaarden die gewijzigd waren weer terugverwerkt na veel “ruzie” met vele van hun klanten.
    Dus die stukje over die voorwaarden is niet terecht gebruikt.

  7. Mag hopen dat het gerucht (voor zover ik kon lezen, is er geen bevestiging van Apple of Slingmedia) niet waar is ….
    Heb enkel en alleen een Slingplayer HD gekocht, zodat ik onderweg met m’n iPhone naar m’n sateliet ontvanger kan kijken.

    Verder heb ik niets met AT&T te maken en wil ook geen slachtoffer worden van hun denkwijze en rare monopolisten gedrag (in the thuisland althans, echter de rest van de wereld ondervindt er op deze wijze ook nadeel van).

    Het kijken van TV via 3G lijkt me echter niet echt realistisch, omdat de benodigde bandbreedte (bepaald door de Slingplayer) voor aardig wat kosten zal zorgen.

    Maar ja, de melding van TomTom dat ze navigatie software voor de iPhone bijna klaar hadden, trok me bijna een jaar geleden ook over de streep om er eentje te kopen. Tot op vandaag werkt er op mijn iPhone in ieder geval nog geen TomTom…..

  8. Orb !

  9. Ik word niet goed van dit soort berichten. Dan wil AT&T weer iets niet, dan weer in Duitsland gezeur over Voip. Ik denk dat Apple toch eens na moet gaan denken over zijn hele marketing. De Nederlandse gedwongen winkelnering bij T-Mobile (een van de slechtere netwerken in NL) met een reparatie bij Dynafix (ook al zo bedenkelijke club). Waarom niet gewoon een Apple service punt waar je je reparaties naar toe kan brengen? Ik heb een Belgische Iphone, die is stuk, geeft alleen een wit scherm, zit nog onder de garantie, moet daarvoor naar Antwerpen toe, naar Mobistar, die hem vervolgens weer naar Dynafix toe sturen. Pfffffff.

  10. De arrogantie van een telco ten top. Heb er geen woorden voor.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.