Reacties voor: SlingPlayer voor de iPhone alleen geschikt voor Slingbox SOLO/HD/PRO

Er is ophef ontstaan over de binnenkort te lanceren SlinPlayer voor de iPhone. Na het indienen van de applicatie bij de App Store maakte Sling Media bekend dat SlingPlayer alleen werkt bij de Slingbox SOLO en HD.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Pfff… Gelukkig in bezit van ‘n Slingbox Solo, dus ik hoop wel dat ze de app in NL uitbrengen 😉

  2. Kan niet wachten, tijd om de software uit te proberen !

  3. Oftwel: Hoe zet ik mijn klanten in de “Wait and See”-mode…

  4. Nou geweldig. Word je eerst helemaal lekker gemaakt, en oooh dan maar op het laatste moment laten weten dat het tog niet gaat gebeuren.

    Ik heb dus een slingbox Classic.. 😛

  5. Origineel geplaatst door AmpSource
    Nou geweldig. Word je eerst helemaal lekker gemaakt, en oooh dan maar op het laatste moment laten weten dat het tog niet gaat gebeuren.Ik heb dus een slingbox Classic..

    Dan heb je dus helaas niks aan een classic. Ik lees regelmatig mee op het forum van sling en daar zijn ze echt heel pissig. Lijkt mij ook helemaal logisch. Ik heb gelukkig een solo en een amerikaans account voordat het niet uitgebracht wordt in de ned store

  6. En bedankt Slingmedia ! Ik heb ook een Classic en ik ga dus echt niet upgraden. Slingplayer voor Windows Mobile doet het perfect. Dan kijk ik wel via Windows Mobile naar de Slingbox.

  7. Origineel geplaatst door AmpSource
    Nou geweldig. Word je eerst helemaal lekker gemaakt, en oooh dan maar op het laatste moment laten weten dat het tog niet gaat gebeuren.Ik heb dus een slingbox Classic..

    Hier nog één. Misschien maar eens verdiepen in die upgradeprocedure ??

  8. Origineel geplaatst door nomad
    En bedankt Slingmedia ! Ik heb ook een Classic en ik ga dus echt niet upgraden. Slingplayer voor Windows Mobile doet het perfect. Dan kijk ik wel via Windows Mobile naar de Slingbox.

    Helaas je doet er niks aan. Er wordt op het forum ook beweerd dat de classic wel werkt dat dit alleen verkoop truc is, of dit waar is lijkt mij niet?

  9. Kan iemand vertellen waar de slingbox HD te koop is? ik kan ‘m momenteel alleen maar op amerikaanse sites vinden :/ Ik vraag me dan ook af of deze allen ntsc of ook pal ondersteund.

  10. Ben ik blij, dat ik een HD heb…..

    Degene op de amerikaanse sites zijn ntsc en geen pal !
    Ik heb ‘m aan een HDTV sateliet receiver hangen, en dan maakt dat sowieso niet uit.

    Pal zijn alleen degene uit Engeland of Nederland (UPC)

  11. wie weet hoe je na de proef periode het abonement kunt betalen of eenmalig kopen

  12. @ diana

    Welk abonnement ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.