Reacties voor: Slimme beker Vessyl is enorm vertraagd

Vessyl, een slimme beker die vertelt wat je drinkt en hoeveel suiker of cafeïne erin zit, heeft vertraging opgelopen. De voornaamste functies zouden nog niet perfect werken.
Lees het complete artikel → Slimme beker Vessyl is enorm vertraagd
Joris Kersten -

Reacties: 12 reacties

  1. Dat is niet leuk, maar ja kan er toch niks aan veranderen.

  2. Ik heb hem maanden geleden al besteld. Beter langer wachten en een goed product dan een product wat niet goed werkt. Overigens is dit bericht rond 13-3 al door Mark One naar buiten gebracht maar dat ter zijde

  3. Als het maar geen gifbeker wordt.

  4. De laatste tijd is het schering en inslag op kickstarter dat alles wel 1 tot 2 jaar uitloopt. Spreek uit ervaring. Kickstarter is gewoon niet meer zo streng als vroeger, ten koste van al de backers overigens!

  5. Indiegogo exact hetzelfde verhaal.
    Vaak zijn die projecten nog niet meer dan een leuk uitgewerkte schets met mooie verkooppraat. En dan moet de uitvinders opeens een bedrijf gaan opzetten waar ze niets van begrijpen. Heb nu in 7 van die projecten geinvesteerd en geen een heeft op tijd kunnen leveren

  6. Tijd voor een ‘schat de vertraging’ platform, waar iedereen kan schatten hoeveel een product uit zal lopen. Reputatie-mechanisme voor stemmers á la Iens.nl en je weet volgend jaar precies hoe lang je op je Kickstarter product moet wachten. En vooral welke producten fantastisch lijken, maar compleet kansloos zijn.

  7. Zelfde situatie met de snakable kabels…. Altijd maar uitvluchten. En vertraging …

  8. 200 euro om te realiseren dat frisdrank niet gezond is?

  9. Het succesvolle project GoKey op Indiegogo zou al in januari 2015 moeten leveren. Ze hebben het uitgesteld naar het derde kwartaal van 2015.

  10. De Lemon headband was mn laatste keer dat ik voor een fundingproject ben gegaan: 1,5 jaar vertraagd voirdst ik m kreeg

  11. Tegen de tijd dat het er is zijn er calorie-arme suikervervangers.
    Oh wait…past that already

  12. Wat een bende idioten worden wij toch allemaal ! Het is vergekomen dat we al een iPhone nodig hebben om te weten wat we aan het drinken zijn.
    Hier kan je toch geen geld aan besteden ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.