Reacties voor: ‘Slim’ en sleutelloos fietsslot Lock8 behaalt Kickstarter-doel

Lock8 is een slim fietsslot met bijbehorende app. Het kickstarterproject heeft het benodigde doel behaald en gaat nu in productie.
Lisa van der Velden -

Reacties: 12 reacties

  1. Ik wacht wel even totdat het slot wat goedkoper is. Het slot is nu namelijk duurder dan mijn fiets, wat een beetje teveel van het goede is.

  2. Sta je dan met een lege telefoon…

  3. Origineel geplaatst door Frank
    Sta je dan met een lege telefoon…

    Wordt eerst je telefoon en dan je fiets gestolen…

  4. Vooral accu gaat een probleem zijn. Naast de software en hardware (ingebouwde sensoren) zal vooral de GPS module batterij leegslurpen. En wie zit er nu op te wachten om met enige regelmaat nóg een device te moeten opladen? Wellicht iets voor zakelijk fietsverhuur, maar ik denk dat veel particulieren die dit apparaatje gekocht hebben dit ongemak onderschatten.

  5. Een groot magneet op het slot klikken aan 2 kanten. Dan is hij niet meer terug te vinden.

  6. Origineel geplaatst door Michael
    Ik wacht wel even totdat het slot wat goedkoper is. Het slot is nu namelijk duurder dan mijn fiets, wat een beetje teveel van het goede is.

    Als de opvolger uitkomt en dit slot goedkoper wordt, heb je allang een nieuwe fiets en zijn er vast nog een paar concurrenten die minder dan $130/$200 kosten.

  7. Als het slot ooit onder de €100 komt ga ik het zeker overwegen. Handig om geen sleuteltje meer te hoeven gebruiken.

  8. Van dit bedrag kan je op MP 4-6 fietsen kopen haha (incl slot :p)

  9. Ingebouwd gps systeem in het slot. Hoe stuurt hij die gps data dan naar je toe als de fiets inclusief slot gestolen is? Moet je een data abbo afsluiten?

  10. Ik hou het bij de normale slot, ik ga het de dief niet nog makkelijker maken.

  11. @EOTB: Het fietsslot haalt de benodigde voeding uit magnetische inductie. Als je een fiets regelmatig gebruikt zou het opladen dus geen probleem moeten zijn. Als back-up is er ook een usb-ingang voor het opladen van de batterijen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.