Reacties voor: Slim eierrekje Egg Minder inmiddels te koop voor 70 dollar

Egg Minder is een slim eierrekje, die bijhoudt welke eieren het oudst zijn. Ook zie je in de supermarkt hoeveel eieren je nog thuis hebt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Geintje zeker? Hoop ik

  2. Daar kun je heel wat eitjes voor “teveel” kopen :-))

  3. En de afvalberg wordt hoger en hoger…

  4. Triest dat sommigen op deze aardbol écht geen zin aan hun leven kunnen geven…

  5. And the award for most useless invention of 2013 goes to…

  6. Meer Afval en mensen worden lui en DIK!

    Ps ook arm 70 dollar pffff

  7. Nou nog een melkrekje, een groenterekje, een fruitrekje, een vleesrekje en een pastarekje.

    Sjonge, wat een ongelooflijk onzinnig ding. 🙂

  8. Mijn invloed op het ontwerp: niet kopen.

  9. ik heb geprobeerd m’n vrouw over te halen om er één te kopen, maar ze wil ‘m niet, ze kijkt wel in de koelkast voordat ze boodschappen gaat doen.

  10. Als zo een systeem energievriendelijk is en geautomatiseerd kan worden voor de gehele koelkast lijkt mij dit toch nog wel een leuke update voor vergeetachtige mensen.

  11. Ze hadden dit idee moeten toepassen op een koelkast ipv een eierrekje. Dan was het een prima idee.

  12. Ik heb hem besteld!

  13. Eieren horen helemaal niet in de koelkast!!!

  14. Beter: geef iedereen de sleutel van de deur van een filiaal van Albert Heijn! Op die manier heb je een externe koelkast en er thuis geen een meer nodig! Eitje nodig? Even uit je externe koelkast halen, altijd voorradig!

  15. Er zijn al testen gaande met NFC chips in stickers verwerkt op de verpakkingen van producten die kunnen bederven. De NFC chip geeft aan je koelkast door wat er in de koelkast ligt en wat de houdbaarheidsdatum is. De koelkast kan deze informatie delen met je smartphone en op die manier kan je heel goed bij houden wat je nog hebt en wat je snel moet consumeren voordat het bederft. Het is alleen wachten op dat de techniek goedkoper wordt en dat het grootschalig wordt ingevoerd dus dat duurt nog wel 10 jaar. Helaas.

  16. Origineel geplaatst door iNick: Beter: geef iedereen de sleutel van de deur van een filiaal van Albert Heijn! Op die manier heb je een externe koelkast en er thuis geen een meer nodig! Eitje nodig? Even uit je externe koelkast halen, altijd voorradig!

    Juist.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.