Reacties voor: Draag je Apple Watch ‘s nachts met de slaapapp Sleep++

Met de app Sleep++ monitor je je slaapgewoontes door je Apple Watch 's nachts te dragen. Enkele tips wanneer je je Apple Watch dan moet opladen, zijn korte oplaadsessies tijdens het aankleden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Geloof dat ik hem toch maar veilig op het nachtkastje laat staan, voordat ik met mijn AW een rare beweging op de rand van het bed sla. De wekkerfunctie is mij vannacht ook prima bevallen.

  2. Ik draag hem ‘s nachts altijd! In de ochtend even aan de oplader en dat gaat prima! Het leuke is om te zien dat je een mooie overzicht hebt van je hartslag!

  3. Dit is een van de grotere redenen dat ik fan ben van de Apple Watch. Een horloge kan (lijkt mij) veel beter meten in welk moment van je slaap jij bent. Daarnaast is de trilling om je vaker te maken (eventueel icm geluid) veel beter dan je telefoon op de rand van je bed (met risico dat ie ervan af valt).

    Echter.. Ik wacht nog met smart op SleepCycle’s  Watch variant. Maar.. ondertussen deze uitproberen.

  4. Wat zou er moeten gebeuren nadat je op “Start sleeping” klikt en hoe lang duurt dat?

    Ik kreeg gisterenavond een spinner en verder niets…

  5. Sleep Pulse is een veel beter alternatief en geeft je hartslag weer. Handig om te weten of je klaar bent voor een volgende intensieve training aan de hand van je rusthartslag.

  6. Vannacht maar eens getest om 01:00 gaan slapen met het horloge op 100% en vliegtuig modus. Om 8.30 wakker geworden en het verbruik was 4% dus dat valt reuze mee

  7. Watch 100% opgeladen voor het slagen gaan en bij mij was het 10% verbruik. De watch in vliegmodus geplaatst.
    Heb 7u56 in bed gelegen en daarvan 1u01 rusteloos geweest. Misschien daardoor meer verbruik dan Robbin 🙂
    Bij mij komt er wel geen gegevens te staan in de gezondheid app bij slaapanalyse, alhoewel Sleep++ bij gegevensbronnen en deel gegevens met… is ingesteld.
    Zal wel de volgende keer de draagdetectie misschien uitzetten, want nu bij het draaien van de pols is gans de slaapkamer verlicht 🙂 Denk dat mijn partner dat niet zo graag heeft.

  8. Duurde de eerste keer inderdaad lang voordat de app gestart was.
    Nu 2 keer gebruikt maar volgens de app 0% restless, vraag me af of dat klopt….

  9. Slapen met een Xiaomi Mi Band is wel prettig, zou dat ook zijn met een veel bredere Apple Watch?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.