Reacties voor: Waarom slechteriken in films en series geen iPhone hebben

Ben je een spannende film aan het kijken waarin de verhaallijn nog alle kanten op kan gaan? Let dan goed op wat voor telefoon de hoofdpersonages gebruiken. Slechteriken mogen van Apple namelijk geen iPhone hebben.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Dat klopt niet helemaal met The Morning Show volgens mij. Daar heeft Mitch Kessler ook een IPhone.

  2. De stelling “wil je in het begin van de film weten wie de goederik of slechterik is weten, kijk dan wie wel/geen iPhone hebben” klopt natuurlijk niet.

    Je weet alleen dat mensen die een iPhone hebben géén slechterik zijn. Dat maakt niet dat alle mensen die géén iPhone hebben, slechterik zijn.

    Verder leuke info!

  3. Je moet maar overal iets van willen vinden.

    Wat ik nooit snap is dat wanneer ik telefoon gebruik zie in een film dat ze er altijd zelf geluiden onder plakken die niet kloppen.
    Opnemen met het click geluid wanneer je een iPhone vroeger slide to unlockte
    Of schermen kloppen niet, ze bellen met het scherm aan tegen hun oor.

    irritant grrrrr

  4. Ludo heeft ook een iphone 😮 stoute endemolshine

  5. @Leon Droogendijk: en “Truth be told” zonder spoilers- heeft ook iedere verdachte een iPhone. Dit klopt dus niet helemaal.

  6. Net als in het echte leven🤓

  7. Heel irritant bij Apple TV+ om zoveel Apple producten opzichtig in beeld te zien. Ben altijd gelijk afgeleid: dag immersie… #firstworldproblems

  8. In een jeugd lachserie op Nickelodeon zie je steevast laptops met een peer-teken er op. Een onmiskenbare link naar Apple. Het is me onbekend waarom hier voor gekozen is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.