Reacties voor: Skype toont notificaties alleen nog op actieve toestel

Skype verstuurt voortaan alleen nog pushberichten op het apparaat dat je gebruikt.
Bart Breij -

Reacties: 10 reacties

  1. Dit deed Facebook al even, wel erg fijn.

  2. Als ik het goed begrijp, dan gebeurt er dus het volgende: Ik zit thuis en verstuur een Skypebericht vanaf mijn PC. Vervolgens ga ik weg, neem mijn Iphone mee, maar krijg daar dan op dat moment geen berichten op, omdat het laatste bericht met mijn PC is gedaan, waar ik op dat moment dus niet meer achter zit. Lijkt me vreemd. Op deze manier mis ik toch berichten? Misschien dat ik het verkeerd begrijp. Iemand?

  3. Deze handige feature zit ook al in iOS 8 en OS X Yosemite. Als ik een chat begin op de iPhone, krijg ik het volgende bericht als eerste op de iPhone. Een paar minuten later krijg ik ze pas op de iPad en de Mac.

  4. Komen ze nu mee… Heb onlangs pushberichten voor Skype in de app zelf uitgezet, aangezien ik schijnbaar altijd online sta ongeacht of App Refresh is ingeschakeld of niet. Geen idee of dat helpt, want de nieuwe UI vind ik een ongeregeld en niet-intuïtief zooitje waar ik niets wijzer van word.

    Origineel geplaatst door Daniel
    Deze handige feature zit ook al in iOS 8 en OS X Yosemite. Als ik een chat begin op de iPhone, krijg ik het volgende bericht als eerste op de iPhone. Een paar minuten later krijg ik ze pas op de iPad en de Mac.

    Is dat niet een bug? Het nieuws gaat namelijk enkel om notificaties. De berichten zelf worden al jaren gesynct.

  5. @Bubbly: Ik weet niet of het een bug is, maar het is wel handig. De berichten komen natuurlijk wel op alle apparaten ongeveer op hetzelfde moment binnen. De pushnotificatie komt het eerst op het laatstgebruikte apparaat.

  6. Wat is hier een voordeel aan in vergelijking met handoff?

    Als ik de iPhone dus aan de kant leg en ik pak direct een iPad krijg ik dus geen melding op mijn iPad terwijl die er misschien wel is? Raar..

  7. Skype is naar mijn mening niet zo handig meer als vroeger. Je krijgt geen meldingen meer als je niet op de app zelf bent, je krijgt alleen berichten door maar geen telefoontjes. Erg jammer vind ik dit

  8. Origineel geplaatst door fred
    Als ik het goed begrijp, dan gebeurt er dus het volgende: Ik zit thuis en verstuur een Skypebericht vanaf mijn PC. Vervolgens ga ik weg, neem mijn Iphone mee, maar krijg daar dan op dat moment geen berichten op, omdat het laatste bericht met mijn PC is gedaan, waar ik op dat moment dus niet meer achter zit. Lijkt me vreemd. Op deze manier mis ik toch berichten? Misschien dat ik het verkeerd begrijp. Iemand?

    Je krijgt wel de bericht maar niet de push melding.

  9. @fred:
    zo lees ik het ook, vind ik toch wel een achteruitgang.
    Je kan toch niet verwachten dat je eerst chat met iemand op de iPhone omdat je anders geen push meldingen krijgt?

    zou het niet mogelijk zijn om in te bouwen dat na een “idle” periode (kwartiertje ofzo) op een bepaald apparaat de messages gewoon weer naar alle apparaten gestuurd worden, tot een apparaat “wakker wordt”

  10. En wat als ik de notificaties gewoon overal binnen wil krijgen? Gebruik Skype namelijk zakelijk op verschillende apparaten…, dus dit zou voor mij totaal niet handig zijn…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.