Reacties voor: Skyhook Wireless: nog lang geen volledige dekking

Sinds een halfjaar kunnen gebruikers hun Wi-Fi-hotspots aanmelden bij Skyhook Wireless. In sommige gebieden is alles al behoorlijk in kaart gebracht, maar op de meeste plekken in de Belenux laten gebruikers (en Skyhook zelf) het nog even afweten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Doorgeven dus mensen,we hebben er allemaal lol van!

  2. ik heb nooit het idee gehad dat mijn wifi router locatie ooit is doorgevoerd. Mijn iphone pikt nog steeds geen locatie op als ik thuis binnen zit.

  3. Mijn locatie was binnen een paar weken netjes doorgevoerd, ik krijg nu met de iPhone (eerste, dus zonder GPS) een mooie cirkel om m’n huis.

  4. @wiedo
    Je zal dit zelf door moeten geven op hun website. Heb ik net ook gedaan. Het duurt wel enkele weken voordat je access point is doorgevoerd.

  5. Ik ga het nu eens proberen of hij al doorgevoerd is 😛 had het al bij de eerste post hierover al gedaan. Werkt dit alleen met de iPhone 3G of gewoon met de 2.0 firmware? want ik krijg niets…

  6. Tijdens het European Navigation Event op 7/8 oktober in Eindhoven, zal Dan Jelfs, Director Europe, Skyhookwireless spreken.
    Ook de concurrent Spotigo (een Europees bedrijf) zal tijdens de track location technologies hun positie en visie weergeven.

    voor meer info, http://www.navigationevent.com/sem_programm2008.html

  7. @iPinda had ik al een maand geleden gedaan. Het werkt nu ook wel, maar ipv mijn huis pakt ie ongeveer 8 huizen. Niet echt accuraat dus.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.