Reacties voor: Zo zorgt Apple ervoor dat Siri nieuwe talen leert

Hoe leert Siri eigenlijk nieuwe talen? Van het inspreken van de eerste woorden tot het opnemen van de stemacteur: het proces van het leren van een taal vergt behoorlijk wat inspanning.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. En nu graag de ondersteuning van meerdere talen tegelijk, zodat ik bijvoorbeeld Engelse/Franse/Italiaanse titels van films kan gebruiken, en zodat Apple Maps niet struikelt over Duitse, Franse, etc. straatnamen.

  2. Verdraaid. Zoek je die Floris van den Broek op dan hoor je Siri! Het is dus die Floris die altijd maar zegt dat ik m’n taal moet kuisen.. 🤔

  3. Maar hard genoeg gaat het niet. Siri is echt waardeloos en bestaat al hoeveel jaar?!
    Muziek en film is sowieso al hopeloos want Apple snapt niet dat we Nederlands praten maar ook Engelse, Duitse, Franse, Italiaanse en Spaanse muziek luisteren, films kijken en boeken lezen.

    Siri. Een voice controlled kookwekker, meer is het in al die jaren niet geworden.

  4. Maar Google is wel scherper in het herkennen van wat je zegt, Siri maakt daarin nog steeds veel fouten.

  5. Niks mis met Floris hoor, maar ik heb toch liever een sexy vrouwenstem als Siri….😄 Wanneer komt die eindelijk…..

  6. @Cloverfield: waarom ga je er zelf niet mee aan de slag als het je te lang duurt? je hebt waarschijnlijk geen idee wat voor operatie het is om een computer taal te leren. een beetje geduld, er worden grote stappen gemaakt de komende jaren. maar het wordt niet ergens uit een magazijnrek gehaald….

  7. @Cloverfield: Ik heb ook vooral het idee dat mensen siri niet goed begrijpen. Ik gebruik het namelijk dagelijks voor erg diverse zaken. Daarnaast is een combi van siri en Google ook ideaal rn zeer makkelijk in gebruik op de iPhone.

  8. @Macaanzee: voor vrouwelijke stem moet je instellen taal: Nederlands(België) siri stem België

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.