Siri Remote 2021

Reacties voor: Apple: ‘Nieuwe Siri Remote is zo groot en dik, die raak je niet kwijt’

Een topman van Apple heeft uitgelegd waarom je de nieuwe Siri Remote voor Apple TV niet kunt zoeken via het Find My-netwerk. Als Apple de functionaliteit in een AirTag kan inbouwen, waarom dan niet in een afstandsbediening die constant zoek raakt?

Reacties: 14 reacties

  1. Normale afstandbedieningen zijn veel groter met veel meer knoppen en die raakte we destijds vaak genoeg kwijt, belachelijke redenering dit…

  2. Ja is prettig gister mee looen spelen
    Laad kabel erbij
    Maar vorige was ook fijn

    En ik doe apple tv via remote app iphone werkt voor mij perfect

  3. Ik krijg mijn nieuwe Apple TV dinsdag binnen, dus benieuwd naar de nieuwe Siri remote. Tot nu toe gebruik ik toch voornamelijk mijn iPhone op m’n huidige Apple TV.

  4. Ik twijfel om alleen de afstandsbediening te kopen voor mijn Apple TV. Twijfel na dit artikel nog even door haha! Ben de afstandsbediening eigenlijk nooit kwijt, tenzij de kat besluit ermee te sjoelen….

  5. Origineel geplaatst door Maurice Hollink
    Ik krijg mijn nieuwe Apple TV dinsdag binnen, dus benieuwd naar de nieuwe Siri remote. Tot nu toe gebruik ik toch voornamelijk mijn iPhone op m’n huidige Apple TV.

    Ik heb de Apple TV met vernieuwde Siri Remote sinds gisteren binnen. De nieuwe Siri remote is wel fijn in gebruik. Ik vind dat hij wat lekkerder in de hand ligt doordat hij wat dikker is geworden. Daarnaast is die mute knop ook wel handig.

    De click wheel ondersteuning in apps is nog wat karig als het gaat om nauwkeurig zoeken binnen je stream, maar dat zal vast in de nabije toekomst worden geüpdatet.

    Wat mij opviel aan de snelheid van de Apple TV was dat streams nu toch nog sneller lijken te laden.

  6. Ligt een stuk beter in de hand door de wat grotere afmetingen.
    Heb onmiddellijk het clickpad op “enkel klikken” gezet (leer ze maar eens af die oude gewoonten 😉).
    Wel jammer dat Apple tegenwoordig zijn artikelen niet meer voorziet van een Nederlandstalige handleiding.
    Recent de Airtag en de Remote ontvangen, enkel nog Engels, Frans en Duits.

  7. Jammer dat ze de M1 er niet ingestopt hebben. Dat zou een instabuy zijn.

  8. Mooie manier om kostenbesparing te zeggen zonder het daadwerkelijk te benoemen.

  9. Een tas of sleutelbos (waar de airtag voor gemaakt is) is nog veel groter “die raak je niet zomaar kwijt”. Als ze deze redenatie doorvoeren is d hele airtag nutteloos.

  10. Gisteren de nieuwe Apple TV ontvangen. Ik begrijp de heisa over die nieuwe remote niet. Ik denk dat ik in praktijk gewoon de afstandsbediening van de TV zal gebruiken of de remote app op mijn telefoon. Ze hadden de doorontwikkeling wat mij betreft beter in de AppleTV zelf kunnen stoppen dan in plaats van in de afstandsbediening.

  11. Origineel geplaatst door MJ
    Ik twijfel om alleen de afstandsbediening te kopen voor mijn Apple TV. Twijfel na dit artikel nog even door haha! Ben de afstandsbediening eigenlijk nooit kwijt, tenzij de kat besluit ermee te sjoelen….

    Zou je deze afstandsbediening dan ook kunnen gebruiken voor de tv 2017??

  12. @Bram: idd wat zeg je vd van moof fiets ?
    Ik koop waarschijnlijk binnenkort ook mijn eerste Apple TV de HD met de nieuwe afstandsbediening. Als eerste had ik iPad 1 paar jaar later iPhone en sinds kleine 2 jaar watch. Dus dat is dan weer een nieuwe categorie voor mij

  13. De TV afstandsbediening is hier regelmatig zoek en ik zal vast niet de enige zijn. Wees gewoon eerlijk Apple en zeg dat het een commerciële beslissing is.

  14. Van apple en coolblue al binnen, amac laat het weer af weten.

    Wie weet hoe alleen de tv uit te zetten met de nieuwe remote? Dus appletv aan laten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.