Reacties voor: Zo zorgt Apple ervoor dat Siri de namen van lokale winkels straks beter herkent

Apple gaat Siri beter leren om om te gaan met namen van lokale winkels. Daardoor kun je bijvoorbeeld makkelijker de openingstijden van een winkel opvragen of een route naar een restaurant starten.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Heb recent nog een aantal zaken en belangrijke POI’s doorgegeven aan Apple om toe te voegen aan kaarten. Kan niet anders zeggen: een aantal dagen later kreeg ik bevestigingen dat ze waren toegevoegd.

    Maar je schrikt hoeveel er ontbreekt vergeleken met google maps. Ik wil liever Apple Kaarten gebruiken maar in verband met kwaliteit kies ik toch heel vaak voor google maps, zonde. Maar in het tempo waarmee ze de kaarten verbeteren kan het zeker nog 5 jaar duren voordat ze nog maar 40% op google achterlopen

  2. Als je Siri vraag wat de openingstijden van AH in je woonplaats zijn, snapt ie er niks van en geeft je de AH waar je langs rijdt.

  3. Siri moet in zijn geheel beter worden de nieuwe Siri stem is behoorlijk beter geworden qua stem geluid echter als je hem berichtjes laat voorlezen dan krijg je de extreem oude Siri van vroeger te horen super irritant!!! Hoop op verbetering in iOS 12!!!

  4. Gebruik Siri eigenlijk nooit en vrees dat het ook niet snel gaat gebeuren.
    Afgelopen week even geprobeerd om te vergelijken met de nieuwe Google assistent. Siri faalde hopeloos. Google nu al 10x beter.
    Geldt ook voor Apple’s Kaarten, pak toch veel liever Maps.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.