Reacties voor: Siri krijgt pas vanaf 2012 ondersteuning voor meer landen

Siri krijgt pas vanaf 2012 ondersteuning voor meerdere landen buiten de VS, zo valt in de FAQ van Siri te lezen. Wel kan Siri nu al restaurants opzoeken, via een webinterface.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 37 reacties

  1. In de FAQ zie ik de Nederlandse taal niet staan voor lancering in 2012. Dan wordt het dus eind volgend jaar of wellicht nog later…

  2. maar begint 2012 al niet over 2 1/2 maand 🙂 of ben ik nu te optimistisch ? ;-p

  3. Ik heb een vraag over Siri. Kan ik mijn iPhone 4S instellen in het Nederlands maar dan wel Siri gebruiken in het Engels om afspraken, notities en reminders te zetten?
    Mijn moedertaal is namelijk Nederlands en zou graag mijn iPhone in deze taal houden. Maar ik studeer wel in Engeland dus al mijn noties, afspraken en dergelijke zijn wel in het Engels. Zou handig zijn als ik hier ook Siri voor kon gebruiken.

  4. Was eigenlijk ook wel een beetje te verwachten.

  5. Mooi, blijft het voor mij nog even een S loze 4.

  6. Dan blijven voorlopig alleen de 8MP camera en de A5 processor redenen om over te stappen vanaf een iPhone4.

  7. …waarbij het verschil tussen 5 en 8 mpx nou ook niet direct Pietje Puk en Govert de Roos is, qua foto’s!

  8. Tja eigenlijk dus een flopkoop… Eerder dat siri in nederland komt hebben we alweer een iphone 5

  9. Siri biedt sowieso geen toegevoegde waarde behalve dat het in een nieuw jasje is gestopt

  10. Ja Maar waarom zal je een pizzeria in Seattle willen zoeken in Nederland, mischien ( ik heb de 4s niet) werkt siri ook met locatievoorzieningen en dat siri daarvan ook uitgaat dat je geen pizzeria in seattle nodig hebt

  11. Ik zie steeds meer redenen om geen iphone 4s te halen. Ik denk dat ik maar de iphone4 ga halen en volgend jaar maar hopen dat de iphone 5 uitkomt. Dit is gewoon slecht, voor de gemiddelde consument zit het verschil alleen in de 8 megapixel camera, en het verschil tussen de a5 en a4 is ook niet echt te zien op de iphone.

  12. Hier lijkt iemand toch onder de indruk te zijn van de nieuwe foto capaciteiten.

  13. Dus maar niet in de rij gaan staan aan het eind van de maand. Hou het voorlopig nog even bij mijn 3GS die uitstekend werkt onder iOS5.

  14. ik wacht wel op de iphone 5 dat moet wel een top telefoon worden,ze moeten nu bewijzen dat ze het zonder steve kunnen

  15. Waarom nou weer een flopkoop? Het is een heerlijke telefoon, die lekker snel is. Nee ik zou nooit overstappen van een 4 naar een 4s. Maar voor mensen vanaf een 3G ouzo is het heerlijk.
    Het is jammer dat Siri nog niet in het Nederlands werkt, maar het is net uit, en nog in Beta.

  16. Origineel geplaatst door hvd007
    Ik heb een vraag over Siri. Kan ik mijn iPhone 4S instellen in het Nederlands maar dan wel Siri gebruiken in het Engels om afspraken, notities en reminders te zetten?
    Mijn moedertaal is namelijk Nederlands en zou graag mijn iPhone in deze taal houden. Maar ik studeer wel in Engeland dus al mijn noties, afspraken en dergelijke zijn wel in het Engels. Zou handig zijn als ik hier ook Siri voor kon gebruiken.

    Ik heb mijn iPhone in het Nederlands staan, en gebruik Siri in het Frans (kan natuurlijk ook in het Engels). 😉

  17. De 4 was een flopkoop, de 4s is perfect

  18. Is het trouwens mogelijk om de systeemtaal van je iphone op nederlands te zetten en Siri dan in het engels te gebruiken?

  19. Kan siri later ook gepoort worden naar 3GS ? maar ik heb nog en vraag over iphoneclub zelf: Elke keer waneer ik op een artikel klik word ik verwezen naar een mobile website dat best wel irritant is op een 21,5 inch scherm -.-“

  20. De 4 was wat mij betreft de beste telefoon ooit. De 4s is vast nog beter

  21. Jammer dit, zal Siri überhaupt wel beschikbaar komen in het Nederlands? Want daar heb ik ze nog nooit wat over horen zeggen! Nana ik ga hem toch wel halen! Kan ik ook aan m’n Engels uitspraak werken 🙂

  22. moet dat niet zijn een pizzeria zoeken in Seattle werkt prima maar een pizzeria in Amsterdam zoeken levert minder resultaten op

    dacht er gewoon aan 🙂

  23. @Pim Brussee: Dat vind in fijn om te horen; ik word ook niet warm van die 4s-hysterie. Wat me op dit moment alleen weerhoud van een upgrade naar iOS 5, is dat ik mijn JB niet kwijt wil.

  24. Origineel geplaatst door hmmmz
    De 4 was een flopkoop, de 4s is perfect

    Als je nou eens argumenten gebruikt waarom je dit vindt dan zou je opmerking van waardeloos naar enigzins interessant kunnen gaan.

  25. Als je dit filmpje ziet kun je zien dat de 4S sneller is dan een 4…maar of het verschil een extra uitgave van meerdere honderden euro’s kan rechtvaardigen moet ieder voor zich maar bepalen.

    http://www.macrumors.com/2011/10/14/speed-comparison-video-of-iphone-4s-and-iphone-4/

  26. Origineel geplaatst door Nigel
    Is het trouwens mogelijk om de systeemtaal van je iphone op nederlands te zetten en Siri dan in het engels te gebruiken?

    Al zou het kunnen…je hebt er nog steeds niet veel aan.

  27. Antenneprobleem

  28. Nou en dan is de 5 dr. Nog beter!!

  29. Siri werkt leuk maak sms’en heb je niks aan ook kan hij niks met de locatie want dan zegt hij dat ie in Nederland niks kan zoeken.

  30. Ik lees in dit artikel dat er resultaten gevonden worden in Amsterdam. In Utrecht helemaal niets, Siri geeft zelfs aan dat in Nederland deze functionaliteit niet werkt. Dus… hebben jullie werkelijk in Amsterdam restaurants gevonden?

  31. Origineel geplaatst door Joop: De 4 was wat mij betreft de beste telefoon ooit. De 4s is vast nog beter

    Hier zit tegenstrijdigheid in.

  32. Patience my pretty..

  33. Mocht Siri in het nederlands beschikbaar worden. kan je dan deze versie downloaden?

  34. Nog een excuus om mijn telefoon te gebruiken tijdens de Engelse les 🙂

  35. Als je Siri in het Engels vraagt een mail te zenden dan kan hij de mail alleen in Engels, niet Nederlands schrijven… Helaas

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.