Reacties voor: Siri flirt met Jamie Foxx in nieuwe iPhone 6s reclamespotjes

Acteur Jamie Foxx steelt de show in twee nieuwe reclamespotjes van Apple, terwijl een derde video zich volledig richt op de verbeterde camera van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. 3D Touch speelt uiteraard ook een belangrijke rol.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Zegt siri nou op het einde van die laatste reclame: so yeah, that “shit” has changed?

  2. Ik moet zeggen dat ik siri ook steeds vaker gebruik

    Waar gebruiken jullie het allemaal voor ?

  3. Ik gebruik vooral Siri in de auto om berichten te versturen of me Navi in te stellen . En dat laatste lukt verrassend goed . En op verjaardagen bij mensen die geen iPhone hebben doet Siri het erg goed

  4. @madhouseNL: Nu vaak in de auto voor “Start Flitsmeister”, “Shuffle muziek” en smorgens als ik geen zin heb om m’n nest uit te gaan: “zet de wekker over een kwartiertje” en hopelijk over 2 weken “Doe de lichten aan/uit” als ik mijn Philips Hue spullen binnen krijg.

    Bizar, ik snapte eerst het nut niet van Siri en werd gek van al die mensen die maar bleven zeiken om Nederlandse Siri. Maar ik gebruik het echt heel vaak nu.

    Overigens lijkt Siri wel minder goed te luisteren sinds iOS9. Zodra ik zeg “Hey Siri” dan moet ik regelmatig een paar seconden wachten voordat ik kan praten..

  5. @Brian:

    Ik zit nog te wachten op de nieuwe bridge. Moet eerst mijn huidige bridge omruilen voordat Siri met mijn lichten kan spelen.

  6. @waspoeder:
    Tegenwoordig met name om timers in te stellen, het weer op te vragen en apps te openen. Soms natuurlijk weer een ouderwets onzingesprek, bijvoorbeeld nul delen door nul, nul delen door één, enzovoorts. Ze hebben weer een beetje van de oorspronkelijke vóór-Apple Siri-humor toegevoegd, waardoor ze er ook niet voor terugdeinst om je belachelijk te maken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.