Reacties voor: Derde generatie Siri reageert sneller en groeit mee met gebruikers

Apple gebruikt Mesos voor de servers van Siri. De derde generatie Siri reageert sneller, is makkelijker op te schalen en kan meer functies aan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Merken we er op de huidige iPhone ook al wat van of alleen op toekomstige iPhones?

  2. Origineel geplaatst door rory
    Merken we er op de huidige iPhone ook al wat van of alleen op toekomstige iPhones?

    Dit is voor alle devices die iOS 8.3 draaien.

    Omdat Siri van een server af komt.

  3. Merken wij hier nu al iets van?

  4. Je merkt bij complexe opdrachten (“hoveel werken schilderde Rembrandt in het 2e deel van zijn Amsterdamse tijd”) dat Siri niet doorschakelt naar externe bronnen – zoals de US versie – en je dan domweg naar het web verwijst

  5. Is die siri nou echt zo belangrijk?

  6. Origineel geplaatst door Cihan
    Is die siri nou echt zo belangrijk?

    Je kan er alleen 100 keer sneller een wekker mee zetten bijvoorbeeld tegen dat jij nog maar op de icoon klok hebt getikt heeft Siri al gezegt oké Remco je wekker voor half 8 is gezet

  7. Helaas werkt Siri niet meer bij mij. Lijkt wel of microfoon uitgeschakeld wordt bij gebruik Siri. Mic werkt wel in andere apps.

  8. Origineel geplaatst door Cihan
    Is die siri nou echt zo belangrijk?

    En uiteraard voor de watch!

  9. Ik zou willen dat ik Siri’s naam kon veranderen in Jarvis..

  10. Origineel geplaatst door justin w
    En uiteraard voor de watch!

    En berichtjes sturen als je aan het auto rijden bent.

  11. Het komt er op neer dat het delegeren van opdrachten parallel verloopt en de resultaten van de verschillende bronnen – ongeacht hun aantal- gescreend en gewogen worden
    Het aantal gelijktijdige acties is dus veel groterdan het aantal zoekopdrachten en DAT is dus processor intensief en alleen met parallelle technieken op te schalen

  12. @Jan: oh ja 🙂

  13. De Nederlandse Siri is nog maar een v1.0 versie.
    Helaas…

  14. Helaas alleen een mannenstem. En vaak begrijp Siri je verkeerd en moet je uitspraken verdraaien zodat ie het snapt. Er zou eigenlijk een soort dialect leer module in moeten zitten.

  15. Origineel geplaatst door Eloy
    Ik zou willen dat ik Siri’s naam kon veranderen in Jarvis..

    Jarvis wordt door Intel gebruikt.

  16. Zou dit dan eindelijk het moment kunnen zijn waarop Apple Siri-API’s ter beschikking stelt?

  17. Ik merk vooral een groot verschil tussen de Engelse en Nederlandse Siri. De Engelse Siri kan vervolgconversaties aan. De Nederlandse kijkt niet naar het vorige antwoord.

  18. Origineel geplaatst door Glenn
    Ik merk vooral een groot verschil tussen de Engelse en Nederlandse Siri. De Engelse Siri kan vervolgconversaties aan. De Nederlandse kijkt niet naar het vorige antwoord.

    Daar maak je een belangrijk punt! Dat verhoogt ook de snelheid om te komen tot een definitief antwoord op je allereerste vraag. Je kunt in vervolgvragen de vraagstelling vernauwen of verbreden zonder de oorspronkelijke vraag opnieuw te moeten stellen.

  19. Origineel geplaatst door Glenn
    Ik merk vooral een groot verschil tussen de Engelse en Nederlandse Siri. De Engelse Siri kan vervolgconversaties aan. De Nederlandse kijkt niet naar het vorige antwoord.

    “Siri, je moet eens wat slimmer worden””Is dat zo?””Ja!””Dat dacht ik al”Hij kijkt dus wel naar vorige antwoorden, wat me al vaker bij iets meer nuttige vragen was opgevallen.

  20. Origineel geplaatst door Thomasl: “Siri, je moet eens wat slimmer worden””Is dat zo?””Ja!””Dat dacht ik al”Hij kijkt dus wel naar vorige antwoorden, wat me al vaker bij iets meer nuttige vragen was opgevallen.

    Zeg een gewoon ‘ja’ tegen Siri.. 😛 Jouw stelling gaat niet helemaal op. 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.