Reacties voor: Siri is nu in handen van Craig Federighi

De leiding van Siri is overgenomen door Craig Federighi. Hij is vanaf nu verantwoordelijk voor de ontwikkeling en nieuwe functies van Siri. Hij neemt de taak over van Eddy Cue.
Lees het complete artikel → Siri is nu in handen van Craig Federighi
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Die Craig heeft echt prachtige dingen ontwikkeld voor IOS en OSX! Het systeem is er (vind ik) alleen maar beter op geworden! Als je alle trucjes een beetje onder de knie hebt dan zijn alle functies een gemak! Ik weet het kost tijd (net zoals de bar op de MacBook, maar het werkt!) Er is serieus over nagedacht!!. Daarnaast vind ik de man geniaal in zijn presentaties 😂 je kunt altijd weer lachen met hem. Ik verwacht een spurt aan nieuwe functies binnen Siri! En dat werd tijd! Eddy is een prima gast maar het gaat (onder zijn leiding) niet heel erg snel… Apple Music is er nog lang niet al ben ik er wel van gaan houden… en ook Apple Maps is er nog niet.

  2. @GurbyNL: haha je klinkt als een Amerikaan zo!

  3. Origineel geplaatst door Emeel
    @GurbyNL: haha je klinkt als een Amerikaan zo!

    Veranderen maar naar @GurbyUSA. Of niet?

  4. Craig is wel mijn all time favorite Apple man. Mijn enthousiasme voor ios 11 (na het wat saaie ios 10) kwam vooral door zijn presentatie. In town hall talks, bijvoorbeeld met Gruber, zegt hij vaak ook nog de meest zonnige dingen. Itt Cue.

  5. Kregen we nu ook eindelijk een leuke vrouwenstem in Siri, in plaats van die houterige nieuwslezer?

  6. Als er één topman van Apple onder de maat heeft gepresteerd dan is het wel Cue. Heeft niet de Apple TV content recht getrokken, geen TV app buiten de VS, geen Apple News app, Apple Pay dat maar langzaam van de grond komt. Vindt het ook geen sympathieke vent meer. Hij zal best een redelijke onderhandelaar zijn maar hij mist de magische touch en het ‘reality distortion field’ van Jobs om bijvoorbeeld de tv markt open te breken. Beats was waarschijnlijk een goede overname maar wel veel te prijzig voor wat het Apple echt gebracht heeft (hoewel de streaming rechten goud waard zijn uiteraard).

    Apple is denk ik sowieso te zuinig geweest in de overname strijd. Op zich ook niet erg want ik heb liever dat ze zich concentreren op hun core producten. Maar als ze echt dominant hadden willen worden in de content buisness dan hadden ze in 1 klap Spotify en Netflix moeten kopen. Dan waren ze klaar geweest. Denk alleen dat de mededingingsautoriteiten niet blij waren geweest. En als Apple groot had willen worden in de auto buisness hadden ze 5 jaar geleden Tesla al moeten overnemen. Maar misschien is het maar goed dat Apple zich daar verre van houdt. Ik denk dat ze maar kwaad dan goed hadden kunnen doen.

    Wie weet toveren ze een streaming dienst uit de hoge hoed met de nieuwe AppleTV! Dat zou belangrijker nieuws zijn dan een nieuwe iPhone!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.