Reacties voor: Vier manieren waarop Siri in CarPlay handiger wordt

Siri is een belangrijke manier om CarPlay te bedienen en in iOS 13 wordt dit een stuk prettiger in het gebruik. Op deze vier manieren wordt Siri in CarPlay een stuk handiger.

Reacties: 8 reacties

  1. Ik heb in mijn huidige situatie moeite om Siri-commando’s te geven via Carplay, maar mijn iPhone ligt dan (meestal) in de klep in het midden (aansluiting zit daar ook in van mijn Qashqai).

    Gaat hopelijk wat beter met iOS13.

  2. De laatste updates van Apple zorgen ervoor dat in mijn Jaguar van alles niet meer werkt (media, microfoon), veroorzaakt door CarPlay, terwijl ik het niet eens heb. Apple zou zich iets meer op kwaliteit mogen focussen.
    Nee ligt niet aan het Jaguar systeem, reproduceerbaar en door Apple bevestigd dat het aan hen ligt.

  3. ADit is allemaal wel heel goed nieuws. Ook verhelderend te lezen dat tot nu toe de iPhone microfoon de enige toegang tot Siri was, dat verklaart nogal wat gedoe om Siri te gebruiken met CarPlay in een niet echt fluisterstille auto… ik lees net dat iOS 13 pas in september verwacht wordt. Da’s jammer want na de vakantieperiode, waarin CarPlay zijn nut weer mag bewijzen in het buitenland.

  4. Ik zou graag in de Apple store een after market radio willen zien die optimaal geschikt is voor Apple Car.

    Of een artikel van iCulture waar je op moet letten bij aankoop bij after market.

  5. Origineel geplaatst door Eek
    Ik zou graag in de Apple store een after market radio willen zien die optimaal geschikt is voor Apple Car.

    Of een artikel van iCulture waar je op moet letten bij aankoop bij after market.

    Dit heeft iCulture wel eens gedaan hoor; hier aandacht aan gegeven. Misschien een update ofzo? Ik ben ook op zoek naar after market spul. Zal waarschijnlijk in Duitsland gekocht worden. In Nederland is het veel te duur.

  6. Net nog getest: als ik mijn telefoon in mijn achterbak leg (en zelfs voor de test even speciaal in een handdoek gewikkeld) dan kan ik gewoon commando’s geven aan Siri via de microfoon van mijn auto… Dus dat lijkt mij geen speciale iOS 13 functie…

  7. @Ronald geerdes: Ik heb een dubbelDIN van Audiovolt gekocht, werkt fantastisch!

  8. @Eek: We hebben deze lijst met CarPlay-radio’s. We gaan kijken of we die binnenkort een update kunnen geven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.