Reacties voor: Siri-bediening voor Apple Music pas in 2016 op Apple TV

Apple Music doorzoeken met Siri werkt pas vanaf 2016 op de Apple TV. Voorlopig kan je alleen films en (beperkt) apps zoeken met je stem, in het Engels.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Hopen dat een volledige liefst Nederlandse ondersteuning snel volgt. Ik kan in ieder geval niet wachten tot mijn bestelling vrijdag wordt bezorgd.

  2. Ik dacht een keer te lezen op iCulture dat Siri ondersteuning sowieso niet op de Apple tv voor Nederland zou komen, niet ingebouwd. Maar als ik nu begrijp zit het er wel in maar geen Nederlandse ondersteuning. Als dat het geval zou zijn is het best te overwegen.

  3. Maar als ik nu begrijp zit het er wel in..

    Ja. Elke Apple TV is volledig gelijk.

  4. Siri is nog negens volwassen vind ik.

  5. Belangrijk om te weten:

    • Siri werkt alleen als je het land van je iTunes store account op de VS instelt. Dit werkt dus niet samen i.c.m. een Nederlands iTunesaccount. Zodra je het account instelt op de VS kan Siri niets meer vinden i.c.m. een Nederlands account.
    • Apple Music mist ook Up Next. Je kunt alleen nummers, albums of afspeellijsten afspelen.

  6. Het moet mij dan ook zeker van het hart dat Apple de laatste jaren een beetje de loop neemt met producten welke niet helemaal klaar zijn voor de verkoop zowel hard- en software matig.
    Dit gaat ze zeker een keer opbreken, en dat zal m.i. niet echt lang meer duren.

  7. Ik wacht wel met een nieuwe ATV tot het product af is zo vroeg in stappen is altijd leuk een nieuw speeltje maar na een paar weken staat hij weer stof te vangen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.