Reacties voor: ‘Siri wordt binnenkort opengesteld voor externe apps’

Apple heeft plannen om een Siri API uit te brengen, zodat externe ontwikkelaars Siri-functies kunnen inbouwen in hun apps. Dat beweert een analist.

Reacties: 8 reacties

  1. Nice! Lijkt me super handig met TomTom en Whatsapp.

  2. Origineel geplaatst door Brian
    Nice! Lijkt me super handig met TomTom en Whatsapp.

    En Clear, Google Photos,….. Alle apps gaan hiervan profiteren.

  3. En nu nog zorgen dat apple toegang geeft tot de NFC chip, iets dat ik liever zie dan siri

  4. Mooi! Nu nog Apple Carplay en ik ben helemaal blij. Want voor mij is Carplay open stellen voor andere ontwikkelaars een stuk belangrijker.

  5. Eindelijk zeg..begon al jaloers te worden op VIV. Jammer om te zien dat Apple er nu pas mee in zee wilt gaan omdat Viv vooruit loopt, niet echt innovatief van apple. Hopelijk gaat Spotify hier snel mee aan de slag zodat je handsfree muziek kan bedienen.

  6. Dat is goed nieuws! Kan niet wachten, maar dat zal wel nodig zijn!
    Zou het graag willen zien voor Spotify en Whatsapp, maar voor de tweede moeten we denk ik nog langer wachten omdat hun meestal niet zo snel zijn met nieuwe functies!

  7. EINDELIJK. Maar veel te laat.
    Ik wil idd Siri ook kunnen vragen om via whatsapp een berichtje te sturen ipv iMessage. Of om TomTom te gebruiken ipv maps.

    Vragen me al zo lang af waarom dat nog steeds niet mogelijk is. Snappen ze nu bij Apple echt niet dat het Siri veel veelzijdiger maakt???

  8. Apple moet wel. Ze worden links en rechts ingehaald. En doordat het systeem zo gesloten is moet je wel iets andere kiezen als je nog iets wilt hebben.
    Wet op de remmende voorsprong. IPhone is bijna 10 jaar. Die tijd is het nu wel bijna.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.