Reacties voor: Simyo Flex 4G gaat 5 euro per maand kosten

Simyo 4G Flex gaat 5 euro per maand kosten. Klanten van Simyo krijgen voor dat bedrag geen data, maar alleen toegang tot 4G.
Lees het complete artikel → Simyo Flex 4G gaat 5 euro per maand kosten
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Klinkt niet erg aanlokkelijk..

  2. @eelcovdg: Hoezo niet? Hiermee wordt Simyo de goedkoopste 4G-aanbieder van Nederland.

  3. En dat bovendien op het KPN netwerk, die het grootste 4G bereik heeft in Nederland.

  4. En je kan zelf aan en uit zetten. Heb je het niet nodig uitschakelen en je betaald er ook niet meer voor. Ik vind het een handig systeem en nergens nog goedkoper voor 4G abonnement.

  5. @Terry: omdat de bundel hetzelfde blijft, en alleen sneller op gaat. Maar misschien hoor ik (nog) niet tot de doelgroep, want 3G is voorlopig snel genoeg voor mij

  6. @eelcovdg: Reageer dan ook niet. Wat een gewauwel! Dit is een super prijs!

  7. @eelcovdg: Je krijgt alleen de data sneller op je iPhone. Je gebruikt dus niet meer data dan met 3G. Als je eerder door je bundel bent heb je langer op internet gezeten. Omdat 4G zo snel is ga je automatisch meer doen op internet. Dat is het gevaar.

  8. Origineel geplaatst door eelcovdg
    @Terry: omdat de bundel hetzelfde blijft, en alleen sneller op gaat. Maar misschien hoor ik (nog) niet tot de doelgroep, want 3G is voorlopig snel genoeg voor mij

    helemaal eens.

  9. @Zaandammer: Niet geheel als je batterij ook ongeveer 2 uur langer mee gaat op 4G. (iPhone 5S)

  10. Nou hier in Leerdam met gprs van t-mob
    gaat je batterij ook lekker lang mee

  11. @Wil: Je gebruikt wel degelijk meer data. Als je een filmpje kijkt op 3G is de kwaliteit minder goed dan op 4g en dus minder data.

  12. Bij Hi is op dit moment een identieke sim only 1 euro goedkoper.

    1,5 GB data + 100 min voor 19,50 euro
    En dan ook een FUP

  13. @John: Dat is naar mijn weten een actieprijs.

  14. Als iemand een fatsoenlijke dekking heeft behalve in de randstad ga ik overwegen

  15. @michel: Simyo=KPN en heeft de beste dekking op 4G zoek maar op.

  16. Origineel geplaatst door Wil
    @eelcovdg: Je krijgt alleen de data sneller op je iPhone. Je gebruikt dus niet meer data dan met 3G. Als je eerder door je bundel bent heb je langer op internet gezeten. Omdat 4G zo snel is ga je automatisch meer doen op internet. Dat is het gevaar.

    Dat is dus niet zo. Als je sneller internet hebt op je smartphone hoef je minder lang te wachten tot je websites/filmpjes/plaatjes geladen zijn waardoor je sneller naar het volgende filmpje doorgaat. Hierdoor zal je verbruik dus sowieso omhoog gaan.
    Daarnaast, zoals eerder aangedragen, laden filmpjes vaak in betere kwaliteit omdat je een snellere internetverbinding hebt, waardoor je dus ook weer meer data verbruikt.

    Bij de ene zal de stijging in verbruik wat groter zijn als bij de ander, maar je verbruikt vrijwel zeker meer data.

  17. @John: FUP kent tegenwoordig geen limiet van 1,5 GB.
    Ik zit op minimaal 10 GB met mijn echte FUP, hierbij is nooit een limiet gesteld. Heb wel van de klantenservice te horen gekregen dat ik zeker tot 10 GB geen probleem heb.

    Sowieso, de combi die je noemt 1,5 GB en FUP klinkt gek.

  18. Ik heb Simyo. Speedtest geeft vaak 2-3 Mbps, terwijl ze adverteren met 14,4 Mbps. De huidige snelheden tussen 20-30 Mbps op 4G zal vast lager zijn in de praktijk, omdat er meer mensen dan de enkele testers op het 4G netwerk van Simyo gaan internetten. Ik zeg Simyo netwerk, omdat een gedeelte van het KPN netwerk / bandbreedte afneemt en dus niet 100% gelijk is aan het KPN netwerk. Ze zijn wel goedkoper dan vele andere aanbieders.

  19. Als je bij Simyo over je bundel bent krijg je zeer hoge rekeningen. Je moet dus steeds je limiet in de gaten houden.

  20. @Paz: Wat ze bij Hi bedoelen is dat je na 1,5GB niet meer gaat betalen. Maar zoals bij TMobile gaat je snelheid de rest van de maand naar beneden.

  21. Was handig! Zekerweten de goedkoopste 4g aanbieder in nederland!
    Ik ga dit zeker doen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.