Reacties voor: Simyo introduceert nieuwe bundels

Simyo heeft vandaag nieuwe bundels geïntroduceerd en ook de nodige prijzen gewijzigd. Een bundel van 200MB kost je voortaan iets meer.
Lees het complete artikel → Simyo introduceert nieuwe bundels
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. 4G of 3G abonnementen ?

  2. Ik heb toch wel een erg goedkoop abonnement, kom ik achter. 6GB aan data, met 100 minuten voor slechts € 22,50. En dat mét 4G. Dat kan alleen maar Hi! zijn, haha.

  3. Hoe heb je dat voor elkaar mr Aart

  4. @Iranees: met kpn familievoordeel zeker! -10€ op het totaalbedrag

  5. Jammer maar te laat.
    Heb het al zo vaak aangegeven bij ze dat de bundels te klein waren. Nu lekker bij kpn met 10 gig (met compleet verdubbelaar).

  6. Hier Ben Internet 2011 Oneindig voor €5,00 p.m. daarnaast heb ik 250 min/sms en het totaal is maar €11,95 p.m.

    Ik ga nooit van mijn leven mijn abonnement veranderen. Ik gebruik nu dik 10GB per maand.

  7. De bundels zijn blijkbaar in België heel verschillend met die van Nederland want ik heb bij Mobistar 3Gb per maand voor 15€euro met 2000smsen /maand en 15euro voor belwaarde

  8. Origineel geplaatst door iPadminiRemco
    De bundels zijn blijkbaar in België heel verschillend met die van Nederland want ik heb bij Mobistar 3Gb per maand voor 15€euro met 2000smsen /maand en 15euro voor belwaarde

    Qua mobiele data is Nederland de laatste jaren duurder geworden en niet langer onbeperkt nadat de vraag daarna toenam en bel/sms gebruik daalde. In België is echter vast internet/tv/bel (Telenet, Belgacom) weer enorm duur t.o.v NL en bij ons daar al jaren geen gezeur met data verbruik.

  9. Waar staat de XXL voor in de foto onbeperkt bellen sms ?

  10. Te laat SimYo. Net overgestapt van SimYo -> Hi. Is toch stuk voordeliger. Terwijl SimYo de online tegenhanger van Hi moest worden aldus KPN ooit.
    Betalen per minuut, sms’en wat ook nog van de bundel afgaat. Ze kunnen Simyo net zo goed opdoeken en alle klanten naar Hi overzetten.

  11. Ik ben altijd tevreden Simyo klant geweest.
    Omdat ik een IPhone 5 gebruik kan Simyo geen 4G leveren. Nu tevens met mij velen worden wij verplicht om een ander toestel aan te schaffen of overstappen naar TMobile of Vodaphone.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.