Reacties voor: Simplify Photo streamt foto’s naar de iPhone

Simplify Photo streamt naast muziek nu ook foto's naar de iPhone. Daardoor is het niet meer nodig om foto's op je iPhone te kopieren. Streaming is zowel mogelijk via 3G als wifi.
Lees het complete artikel → Simplify Photo streamt foto’s naar de iPhone
Anne Jan Roeleveld -

Reacties: 16 reacties

  1. Sharen van muziek vind ik mooi. Maar delen van foto’s hoeft van mij niet. 🙂

  2. Simplify Music is ee prima app, maar deze foto variant dus ook. Alles werkt zoals het moet. Alle muziek en foto’s op afstand oproepbaar , voor zo’n luttel bedrag !

  3. @Martin: in de basis gaat het om het streamen van de foto’s. Het delen met anderen is een extra functionaliteit die je natuurlijk niet hoeft te gebruiken.

  4. Ik vind het ideaal. Je kan iedereen je vakantiefoto’s via je iPhone laten zien, zonder ze allemaal naar je iPhone te uploaden. Scheelt veel uploadtijd en opslagruimte.

  5. Leuk!

    Maar zie het nut er niet van in

  6. Voor muziek prima applicatie, maar de foto’s die ik wil kunnen zien zet ik wel op mobileme of flickr met een wachtwoord, veel handiger

  7. Streamen van wat naar wat? Je desktop in een andere kamer naar je iPhone als je op de bank zit, of zie ik het verkeerd?

  8. Ik vind het ideaal!
    Ben zelf een fervente hobbyfotograaf en heb niet alles online staan. Maar zo nu en dan wil je toch graag eens wat foto’s inzien of aan anderen laten zien. Dat kan op deze manier perfect. Zodra er een nieuwe foto op je PC bij komt, is deze ook direct in te zien.
    Wat mij betreft z’n 79 cent meer dan waard.

  9. Origineel geplaatst door EricJ
    Streamen van wat naar wat? Je desktop in een andere kamer naar je iPhone als je op de bank zit, of zie ik het verkeerd?

    Je kunt je muziek en foto’s die op je PC staan streamen naar je iPhone, maar ook naar een andere desktop als je dat wilt. Dus op je werk zou je op je PC ook naar je eigen muziek kunnen luisteren. In dat geval zul je de gratis simplify client op die PC moeten installeren.
    Je kunt je muziek en foto’s ook eventueel delen met 30 vrienden. Dus ook zij kunnen met hun iPhone/iPod/PC jouw muziek en foto’s beluisteren resp. bekijken.

  10. Heb deze app maar meteen even geinstalleerd. Nu kan ik eindelijk meteen die foto’s laten zien, waar mensen soms onverwachts om vragen.. Hiervoor altijd LogMeIn Ignition gebruikt, maar dat is natuurlijk erg omslachtig om alleen ff een foto te laten zien.

    Hij is nog bezig met het scannen van de foto’s, maar op het eerste gezicht lijkt het vrij goed te werken. Misschien fijn om te weten. Hij stuurt de foto’s verkleint (320×240) door naar je iPhone, en als je hem dan opslaat heeft hij ook dat formaat.
    Voorbeeldje: origneel 1.89MB wordt: 35.9KB

    Met wifi gaat het super snel, maar ook via gprs is het redelijk goed te doen (heb hier geen 3G)

  11. heb de indruk dat het programma je gebeurtenissen niet in chronologische volgorde kan laten zien. Voor de rest werkt het wel.

  12. @erik lindenburg:
    Helemaal bovenaan in de media list staat bij mij Timeline. Daar staan al je foto’s chronologisch in tijd weergegeven.

  13. @Joid:
    Dat weet ik, maar ik zou graag de events chronologisch in beeld willen krijgen i.p.v. op alfabetische volgorde.
    Ik zou het dus net zo als in iPhoto in beeld willen krijgen.

  14. Ik vind het vooral een gemis dat je bij Folders gewoon een overzicht krijgt van alle sub-folders, en niet de folder structuur die ik op me pc ook heb. Maar wellicht komt dit nog in een update terug.

  15. Simplify Photo gedownload en het werkt zeer goed, zoals zovelen hierboven aangeven. Spijtig dat er geen iPhoto op Windows is voor toevoegen van gps coordinaten … kent iemand daarvoor een goede oplossing?
    Simplify Music gebruik ik al veel langer, en is ook great!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.