Reacties voor: Simpel is grootste virtuele provider in Nederland

Simpel is in Nederland de grootste mobiele provider zonder eigen netwerk. Dat blijkt uit cijfers van Telecompaper. Met 900.000 klanten is Simpel groter geworden dan Lebara en LycaMobile.

Reacties: 4 reacties

  1. Nog altijd tevreden gebruiker van Tele2, maar ik denk dat in de toekomst het moederbedrijf of Tele2 opheft of de prijzen aanmerkelijk gaat verhogen, want ik denk dat dat de reden is dat t mobile Tele2 overnam, een concurrent uit de weg ruimen of in ieder geval onschadelijk maken.
    Indien dat t geval inderdaad blijkt ga ik naar elders, niet naar t mobile.
    Al keer eerder gedaan, ik was orange klant toen t mobile orange overnam…..

  2. Jarenlang klant geweest van T-Mobile, maar nu sinds een paar maanden maak ik gebruik van hetzelfde netwerk via Simpel. Tot nu toe werkt alles perfect, en dat voor bijna de helft van wat ik bij T-Mobile betaalde. Ik wacht al langere tijd op bijvoorbeeld een esim, en ben bereid daar meer voor te betalen, maar T-Mobile is niet bereid om daar ook maar iets over los te laten. En terwijl ditzelfde merk in sommige Europese landen deze dienst wel aanbiedt. Het enige wat je leest is “we houden de markt in de gaten”. Dan gun ik het liever een ander…

  3. Ik mis Youfone in het verhaal.
    Daar zit ik nu alweer een paar jaar bij en ben erg tevreden.
    Voor maar €10 heb ik 10 GB + 100 minuten.
    Als je nu afsluit zijn dat nog 50 minuten.
    Bellen en SMS’en doe ik bijna niet of het gaat via WhatsApp.
    Bij Simpel zie ik alleen maar abonnementen met 250 of meer belminuten en een sloot aan SMS’en. Daar wil ik niet voor betalen.

  4. Tele2 heeft nog altijd een eigen netwerk. Beetje raar om hun hier ook tussen te voegen. Pas in 2020 gaat Tmobile het netwerk samen voegen. Er is geen een Tele2 gebruiker die gebruikt maakt van het 4G netwerk van Tmobile.

    @Turbofahrer: Er is geen een provider in NL die gebruikt maakt van een esim. Simpelweg te duur en te weinig ondersteuning in toestellen. Ook al gaat daar verandering in komen op korte termijn denk ik

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.