Reacties voor: Apple klaagt ex-medewerker aan wegens lekken van bedrijfsgeheimen

Apple heeft een rechtszaak aangespannen tegen Simon Lancaster. Hij werkte 11 jaar bij Apple als MacBook-designer en zou details over onaangekondigde producten hebben verkocht aan een journalist.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. En terecht dat Apple deze man aanklaagt. De rest van de Apple medewerkers mogen niet eens vertellen aan hun partner waar ze aan werken. Kosten nog moeite worden bespaard om nieuwe ontwikkelingen geheim te houden. En dan gaat deze pannenkoek in ruil voor publiciteit alles lekken om zijn nutteloze mondkapjes-bedrijf te promoten.

  2. Wanneer gaan jullie nou eindelijk eens stoppen met dat kleinerende “bedrijfjes”

    iCulture is toch ook geen “bedrijfje” er werken mensen die daar hun fulltime salaris mee verdienen… Dus gewoon een serieus volwaardig bedrijf!

    Ik vind het behoorlijk respectloos om telkens de verkleinde -je vorm te gebruiken voor iets waar iemand of meerdere mensen keihard aan werken en in veel gevallen ook hun ziel en zaligheid in stoppen. En sommige partijen die jullie bedrijfje noemen zijn behoorlijk groot als het gaat om invloed of bereik ondanks dat het maar een bedrijf is met 1 of 2 mensen.

    Ik ben zelf al jaren ondernemer, maar als ik naar mijn klant communiceer dat ik een “bedrijfje” heb in de zakelijke dienstverlening gaat niemand mij serieus nemen….

  3. @Stefan: ik hoor ook nooit iemand bedrijfje zeggen, net zo min als organisatietje, wanneer je wilt aangeven dat het bedrijf klein is zeg je eenmanszaak of zzp r of klein bedrijf.

  4. @Jean-Paul Horn | iCulture.nl: Bedankt Jean-Paul, en sorry voor de “burn”.
    Maar het vloog mij als ondernemer even aan, zeker in deze tijd waarin de ondernemers alles steun kunnen gebruiken!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.