Reacties voor: Simlockvrije 16GB iPhone 3G uit Zwitserland: €568

In Zwitserland kun je behalve bij Swisscom ook de iPhone 3G bij Orange kopen. Daarbij moet je achteraf de simlock laten verwijderen, maar de prijs en moeite zijn het eigenlijk niet waard.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl -

Reacties: 24 reacties

  1. Ik heb gewoon een iPhone met simlock gekocht in Zwitserland (nog voordat die niet meer voor buitenlanders tekoop was;)) en met een iFoneguide 3G sim laten unlocken. totaal voor een iPhone 8GB: €370.- Werkt allemaal perfect:)

  2. je moet er maar wat voor over hebben.

  3. En anders koop je hem alsnog netjes via T-Mobile… 😉

  4. of gewoon bij Mobistar in België zoals in het artikel staat.
    ALS ze al in vooraad zijn…

  5. @Martijn – Maar ja, dan kun je weer bijna nergens bellen biten de randstad met het beroerde bereik van T-Mobile en zit je vast aan een veel te duur abonnement.

  6. tsjaa.. denk dat als je iPhone 3G wil het beste met t-mobile kan doen.. heb je.. als je tenminste wel bereik hebt.. iig wel 3G ongelimiteerd en visual voicemail voor maar 30 euro.. dat krijg je niet voor elkaar met een andere abonnement..

  7. @jack jawel hoor! 22,50 bij vodafone 150/150 onbeperkt 3g beter bereik alleen geen visual voicemail!

  8. En maar 1 euro goedkoper dan een officieel simlockvrije uit Italië, wat maar een klein stukje verderop is en je drie weken telefoneren met zwitserland en een tot die tijd gesimlockte telefoon scheelt.

    Goed plan, jongens.

  9. ach ik heb een t-mobile zakelijk optimaal, zo te vinden op de iphone pag. Van T-mobile en heb dus ook geen visual voicemail, terwijl je zou denken dat dit juist voor de zakelijke markt een groot voordeel zou zijn. Ondanks dat en alle perikelen met T-mobile toch erg tevreden met mijn 16GB iPhone.

  10. Ik moet zeggen dat ik ook heel erg tevreden ben over t-mobile..nooit ergens last van gehad

  11. Typisch voorbeeld van ‘Penny wise and Pound foolish’. Dit hoort bij de categorie mensen die bijna een wereldreis ondernemen naar Belgie of Luxemburg om dat daar de benzine goedkoper is, zich niet realiserend dat het meer kost om er te komen dan alle daadwerkelijke besparingen opgeteld wanneer ze bij een lokaal benzinestation tanken.

  12. Ik heb er ook naar gekeken en op het moment is het zo dat je in de grote steden (dus niet Thun) rekening moet houden met zeker 3 tot 4 maanden wachttijd……. schiet dus lekker op. Kans dat je inderdaad in een kleinder dorpje het wel sneller kan vinden maar dan moet je wel even goed zoeken.

  13. Tmobile dekking is best. Wel zo veilig als het allemaal origineel is.

  14. Ik ben oh zo happy met 8Gb uit Italie zonder SIM lock.
    Geen geneuzel met printplaatjes tussen sim en phone en gewoon alle updates kunnen doen en als dev team bij blijft ook alle jailbrakes.
    Enige jammer is dat sommige ontwikkleaars programma voor 1.1.4 niet comaptible maken met FW 2.

  15. Vooralsnog ben ik ook erg te spreken over T-Mobile, want mijn overgang van Orange naar T-Mobile was geheel naadloos, dus geen gezeik met tijdelijk een andere telefoonnummer ofzo!

  16. @joost
    dit is ook een interne portering omdat de netten geïntegreerd zijn

  17. @Mohamed – tsskk .. een ritje naar Belgie kost me minder dan 30e heen en weer terug. Tel dat op bij 625e voor een 16GB en ik heb een iPhone. Mn huidige Tmob abo kan prima met de iPhone samenwerken dus ik ben klaar voor pakweg 650e. Daarentegen als ik een iPhone bij Tmob aanschaf ben ik een kleine 875e armer. Wat is hier pound-foolish aan dan?

  18. @ Richard:

    Op bijna precies dezelfde manier hier gedaan, heb alleen iemand laten rijden naar Belgie voor mij en hem 700 euro gegeven. Houd hij er ook nog wat aan over.

    En inderdaad lekker simlockvrij. Boeiend!

  19. Ben deze zomer ook in Zwitserland geweest. In Thun heb ik alle winkels bezocht die de iPhone verkochten… zonder resultaat. Zie al mijn forumberichtten waar ik uitgebreid verslag maakte van mijn ervaringen. Ben ook nog in Interlaken en Geneve geweest…

    Zie het begin van mijn berichtenreeks: https://www.iculture.nl/forum/f14/iphone-modding/f66/iphone-3g-unlock/15467-iphone-3g-prepaid-zwitserland-wachten-op-simlockvrij-13.html#post170293
    Zie alle berichten van mij: https://www.iculture.nl/forum/search.php?searchid=909206

  20. Trouwens, Thun is niet zomaar een dorpje, maar een flinke stad te vergelijken met Utrecht!
    Even off-topic: een supermooie streek voor een mooie vakantie, lekker aan de thunersee…
    http://www.myswitzerlandtravel.com/images/LakeThunersee.jpg

  21. Origineel geplaatst door WezsieIk heb gewoon een iPhone met simlock gekocht in Zwitserland (nog voordat die niet meer voor buitenlanders tekoop was;)) en met een iFoneguide 3G sim laten unlocken. totaal voor een iPhone 8GB: �370.- Werkt allemaal perfect:)

    Een RebelSim kost maar € 20,- en werkt ook prima met de Swisscom iPhone 3G!.
    Ik heb nu dus een 16Gb versie met RebelSim voor totaal € 405,-!!
    En werkt prima tot nu toe!

  22. @Efefes – ach niet zo piepen. ik woon hier op de veluwe en heb altijd prima bereik.

  23. @Wezsie

    In Italie zijn de iphones via de Vodafone winkel gewoon verkrijgbaar voor 570 voor de 16 gb en 499 voor de 8
    ruim op voorraad en binnen enkele tellen sim lock vrij
    simpel aan itunes hangen en werken
    Ik zie een weekendje Milaan aankomen

  24. De iPhone 3G is nou ook tijdelijk te koop bij Intertoys.nl,

    iPhone 3G 8GB, Simlockvrij, 599 euro, 200 stuks leverbaar, nu bestellen 21 oktober in huis.

    Dit is de link:

    http://www.intertoys.nl/epages/intertoys.storefront/EN/Product/555500

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.