Reacties voor: Simkaart laat je wereldwijd WhatsAppen

WhatSim is een simkaart waar je alleen maar WhatsApp-berichtjes kunt versturen voor 10 euro per jaar. Foto's, video- en audio-berichtjes kosten waardepunten.
Lees het complete artikel → Simkaart laat je wereldwijd WhatsAppen
Bram Balk - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Nou ik weet niet of het gaat werken..
    Als je in zone 4 bevindt dan is zeker je bundel snel op want hoe mensen nu appen en fotos verzenden is niet normaal.

  2. Niet helemaal duidelijk, is het ontvangen van media ook betalend of enkel het verzenden?

  3. Of je loop effe naar de McDonald’s voor gratis WiFi.

  4. Eigenlijk best zielig om te zien hoe de wereld bezig is met overal en nergens geld aan te verdienen!

  5. Het is me nog niet helemaal duidelijk en klinkt nog niet erg handig. Moet je deze simkaart in je iPhone doen in plaats van je normale simkaart, als je naar het buitenland gaat.
    Heb je dan wel het zelfde telefoonnummer? Anders ben je niet bereikbaar. Ik zet in het buitenland gewoon mobiele data uit en WhatsApp én internet zoveel als ik wil als ik ergens wifi heb. En wifi heb je op zoveel plaatsen. Hotels, campings, bars, restaurants, winkelcentra, terrassen etc.

  6. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  7. @macaanzee: Je kunt niet je eigen sim en de whatsapp sim tegelijk in de telefoon hebben, je bent dan dus niet meer bereikbaar onder je eigen nummer.

  8. @macaanzee: Lijkt me dat je eigen simkaart er wel uit moet aangezien een iPhone maar 1 slot heeft. Lijkt me ook niet dat je dan op je oude nummer bereikbaar zult zijn tenzij je deze koppelt aan een skype account en je daarop bereikbaar kunt zijn via wifi. Ik zou dat iig niet zo erg vinden aangezien in sommige landen ontvangen van een gesprek 249ct/m kost en de eerste seconde als volledige minuut telt. Dan wil je ook simpelweg niet bereikbaar zijn op je Nederlandse nummer.

    Verder zijn er nog genoeg plekken op de wereld waar je echt niet zomaar een restaurant of hotel binnen kunt lopen voor een portie wifi. Het worden er weliswaar steeds minder maar er zijn meer dan genoeg mensen voor wie deze kaart echt een uitkomst zou zijn.

  9. @macaanzee: Tja, een iPhone is helaas niet dual sim.
    Voor dual sim telefoons is dit handig. In binnenland gaat alles over Sim 1, in buitenland (roaming) gaat sms/voice over Sim 1 en dataverkeer (wat dan alles blokkeert behalve WhatsApp) over Sim 2.

  10. Lijkt me niet echt praktisch. Je moet je andere simkaart eruit halen.

  11. Loop een mac Donalds of andere winkel binnen en je hebt wifi

  12. Dit zou in principe niet mogelijk moeten zijn, er bestaat hier zoiets als net neutraliteit, andere vormen van het gebruik van internet worden als ik het goed begrijp niet toegelaten.

  13. Ik veronderstel dat je ook altijd mobiele internettoegang 3/4G zult moeten hebben via een provider of een openbaar WiFi netwerkHelaas moet je steeds je sim wisselen wanneer je je schoonmoeder moet bellen. Ik gooi m’n gewone sim dan ook weg 🙂

  14. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  15. @Coen: Volgens mij gaat dat enkel om “algemene” abo’s.
    Als jij een specifiek abo hebt voor ene dienst mag dat wel, zoals bij sommige providers datavan bepaalde apps niet meetelt in je data-bundel.

  16. @Coen: Vodafone is hiervoor veroordeeld hbo films gingen niet van databundel af. Kleine spelers als mijn siteje worden ontoegangkelijk als iedereen zo begint.

  17. Je kunt onder je normale nummer blijven whatsappen bij gebruik van deze SIM. Ik heb een jaar in het buitenland gewoond en heb daar simkaarten aangeschaft, terwijl ik gewoon gebruikmaakte van mijn Nederlandse nummer. Geen probleem dus.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.