Reacties voor: Achter de schermen van SimCity BuildIt

SimCity BuildIt is een nieuwe variant van SimCity, waarbij je vrij bent om steden te bouwen. De game komt eind 2014 op de iPhone en iPad.
Lees het complete artikel → Achter de schermen van SimCity BuildIt
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Kan ik deze app ook als Nederlander downloaden?

  2. Lekker, nu blijf ik in de canadese appstore hangen ipv NL store

  3. Nee EA. Nee.

    Wordt weer helemaal niks.
    Klinkt leuk zoals gewoonlijk, maar kijk maar op 1:00, waar je coins hebt en…ja hoor Cash.
    Cash als in freemium game, koop 60 cash voor maar 4,99!

    Niet veel anders dan Sims of Dungeon Keeper voor iPhone.

  4. @Frank:
    Inderdaad… Zou hem graag kopen. 9. 99 euro bv. Geen enkel probleem. Maar hier ga ik niet aan begonnen. Jammer hoor, die fremium trend…

  5. Zonde, ik zou wel bereid zijn om €20 euro voor te betalen als het net zo volledig was als de PC versie.

    Maar freemium is niet perce slecht, als je steeds door wilt spelen net als in een normale game dan moet je inderdaad echt geld betalen, maar als je het zeg maar 2x half uurtje per dag speelt kan het vermakelijk zijn zonder maar iets voor te betalen.

    Mijn vriendin speelt vaak Dungeon Keeper op mijn telefoon, en ze is na 2 maanden verder dan een menig persoon die gems koopt, en zij verdient ze door gewoon paar keer per dag eventjes te spelen.

    Gewoon, freemium games vereisen een andere manier van spelen als je geen echt geldt wilt betalen, in het begin is het vaak moeilijk maar als je even doorzet kom je zo ver dat gems betalen nooit meer een noodzaak is.

  6. Ik kijk er erg naar uit!
    Hopelijk wordt het Freemium-model niet te limiterend, dat zou zo’n RCT 4-fiasco opleveren…

  7. Huidige versie crasht bij het starten van het spel. Versie ervoor krijg ik de melding dat die niet meer wordt ondersteund.

  8. Gedownload uit de NZ-store. Speelt prima en ziet er leuk uit. Ik heb tot nu toe nog geen last van het freemiummodel: je kan zo een paar uur spelen per dag.

  9. Kan iemand me uitleggen hoe je makkelijk van land/regio veranderd. Zonder er een betaalmiddel aan te moeten hangen zoals creditcard? Of kan dat alleen via de pc.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.