Reacties voor: Veilige chatapp Signal laat berichten automatisch verdwijnen

Chatapp Signal heeft voor chats verdwijnende berichten gekregen. Niet voor extra beveiliging, maar om je chatgeschiedenis automatisch op te laten ruimen. Ook scan je makkelijker de beveiligde verbinding met een QR-code.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. En wie gebruikt deze?
    Niemand in mijn lijst, best jammer. Ben whatsapp een beetje zat eigenlijk. Ga toch proberen mensen over te laten stappen 😀☺️

  2. @Marc: Ik ben ook een beetje zat aan het worden, heb alles ook al uitgeschakeld laatst gezien enzo.
    Maar nog kunnen mensen zien dat je online bent, of dat je bericht ontvangen heb al dan nog wel niet gelezen, en ergste zodra je whatsapp opent zien je dat je online bent.

    Je moet gewoon zonder dat al gezeur kunnen whatsappen, geen online status, geen bericht dat ontvangen is zouden ook gewoon uit moeten kunnen.
    Gewoon in alle rust kunnen lezen zonder dat iemand het ziet, misschien maar weer gaan sms’en ?

  3. @Dennis: WhatsApp, messenger & Facebook gewoon verwijderen. Lekker rustig.

  4. Over hierboven; bij mij ook handjevol mensen die Signal geïnstalleerd hebben, maar alleen met wie ik niet echt spreek.
    Ik vraag me af waarom mensen Facebook Messenger èn WhatsApp blijven gebruiken. (Dus beide tegelijk) Is dat eerste app niet een grote accu slurper?

  5. Telegram kan dit ook al zo lang. Tevens de duur ook in te stellen.

  6. @Sandra: Het is simpel het werkt waarom wat anders, daarom installeren Ze niks anders.
    En ja het is super handig dat je iedereen kan zien online, plus dat je weet bericht is ontvangen en gelezen, of te wel je kan alles van iedereen constant weten.

    Ik zit mij nu ineens te bedenken mijn mobiele data uit staat, heb sinds vanochtend op werk niet meer internet gebruikt(ook geen WiFi).
    Best lekker die rust zo haha

  7. Tja wat erg allemaal he dat je dat allemaal kan zien… Waar een mens zich al druk om kan maken. Zet je gewoon alles uit in het Berichtencentrum. Kijk je een keer per dag wat je heb gekregen. Zien ze je ook niet online de hele dag en is het ook lekker rustig.

  8. @Michel: Daar gaat het niet om. Mij gaat het om het idee dat Facebook vanaf nu alles deelt met whatsapp en ik wil helemaal niets met Facebook te maken hebben, heb niet eens een profiel en heb nu al 3 x in oktober bericht gehad in mijn whatsapp of ik niet eens Facebook wil proberen omdat iemand me dan weer een link stuurt dat me naar Facebook stuurt. Kom op, ik heb daar geen zin in!!

    Daarnaast is het ook best lastig dat je fanatiekelingen in je vrienden, familie of wie dan ook in je whatsapp hebt staan die elke keer kijken of jij hun bericht al wel heb gelezen en als je dan geen antwoord geeft, in hun ogen op tijd, dan krijg je gelijk zo’n melding: heb je het al gelezen? Nou, wat gaan we doen?

    Pff, daar ben ik best wel een beetje klaar mee. Smartphone is leuk, handig en geweldig in gebruik, maar het kan ook teveel zijn. Eigenlijk ben ik gewoon op zoek naar een mooie chatapp waar ik met iedereen kan praten, ja sms dat is nu het beste. En wil niet bij een groot bedrijf zoals Facebook of Google. Had laatste Alo geïnstalleerd om te zien of dat wat is, van die voorwaarden begin je helemaal te rillen. Google wil alles van je weten: welke apps je hebt, gebruikt en open hebt staan, daarnaast willen ze al je mail scannen, je agenda inzien (ook Apple agenda) en nog veel meer. En accepteer je dat niet dan kan je het niet gebruiken. Dus, weg!!

    Maar gelukkig is iedereen anders en denken we niet allemaal zoals ik er over denk. Zijn er meer die het zat zijn, dan lees ik dat zeker ook graag, ook als je het er niet mee eens bent 😀☺️😉

  9. @Marc: Inderdaad vooral die fanatiekelingen die je blijven spammen, ja je kan ze gewoon negeren.
    Maar daarom is gewoon zo fijn als er niet staat dat je online ben, dan kan je ook gewoon lezen zonder dat ze door hebben.

  10. Ik heb Signal van mijn iPhone afgegooid. 0 contacten en toch 581MB dataverbruik.

  11. @Marc: Helemaal eens! Geen Facebook en sinds een paar maanden geen chat-app meer. Bevalt prima

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.