Reacties voor: ‘Sign in with Apple’ wordt verplicht voor sommige apps

Apple introduceerde op WWDC 2019 een nieuwe inlogmethode: Sign in with Apple. De functie wordt verplicht voor alle apps die inloggen via third party-diensten aanbieden. Dat is te lezen in de richtlijnen voor ontwikkelaars.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. I’m looking forward to it! Ik word gek van alle “log in with facebook” sites. Ik heb het niet meer en als ik het nog wel had zou ik mijn surf gedrag niet willen delen met facebook.
    Het is al erg genoeg dat google weet wat ik zoal zoek op het internet.

  2. Dit vond ik wel een van de betere aankondigingen. Mooi gedaan Apple!

  3. Geen probleem, beter dan die verplichte Facebook (haha Facebook….) inlog.

  4. Ik kan me er wel in vinden. Goede ontwikkeling. Nou logde ik toch al nergens via FB in. (Behalve FB dan)

  5. De beste aankondiging als je het mij vraagt.

  6. Als iemand die geen Facebook account heeft ben ik erg blij met deze functie! Ik kon veel diensten niet gebruiken omdat er per se gevraagd werdt om een Facebook of Google account. Gelukkig is dat vanaf dit jaar verleden tijd!

  7. Slim idee van Apple! Inloggen via Facebook wordt vaak als eerste en makkelijkste methode aangeboden, maar veel mensen weten dan niet dat zo’n app toegang krijgt tot al jouw Facebook gegeven én alle gegevens van ál je Facebook contacten. Apple vertrouw ik wel voor de bescherming van mijn privacy.

  8. Origineel geplaatst door Macaanzee
    Slim idee van Apple! Inloggen via Facebook wordt vaak als eerste en makkelijkste methode aangeboden, maar veel mensen weten dan niet dat zo’n app toegang krijgt tot al jouw Facebook gegeven én alle gegevens van ál je Facebook contacten. Apple vertrouw ik wel voor de bescherming van mijn privacy.

    Nou, daar moeten ze apart toestemming voor vragen. Dat mensen dat niet “weten” is omdat ze dat niet willen weten en gewoon op die OK knop rammen.

    Het gaat erom dat facebook exact jouw surfgedrag en interesses kent. En dat dat veel te veel kennis en macht is voor 1 organisatie.

  9. Goed te lezen .. en kijk er naar uit meer bescherming van data inlog

  10. Heel fijn. Ik log uit luiheid en gemak heel vaak in met Facebook.

  11. Als Apple dit nu gaat koppelen met gamecenter, dan zou ik in games mijn extra levens kunnen krijgen via GC. En is een facebook koppeling niet meer nodig om deze levens te krijgen van je vrienden in het spel. Dat zou ik nou heel fijn vinden. Want als je nu niet koppelt met facebook loop je alle extra’s mis en daar baal ik van

  12. (Red.) Design-richtlijnen voor plaatsen van de knop toegevoegd.

  13. @Milan: Zou je een voorbeeld kunnen geven van diensten/apps/services waar je in geen enkel opzichte gebruik van kan maken omdat je geen fb account hebt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.