Reacties voor: Sidefari laat je een tweede Safari-venster openen in Split View op de iPad

Met Sidefari open je een tweede Safari-venster in multitasking op de nieuwste iPads. Dankzij Split View en Safari View Controller bekijk je twee Safari-vensters naast elkaar.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Ik vind het raar dat je geen apps kan hiden daar. Nu staat er altijd een gigantische waslijst van apps( ook niet nuttige)

  2. Een stuk complexer dan gewoon Chrome en Safari naast elkaar draaien lijkt me…

  3. Origineel geplaatst door Joren
    Een stuk complexer dan gewoon Chrome en Safari naast elkaar draaien lijkt me…

    Die browserapps zien er verschillend uit en dat is niet mooi. Daarom is er nu de app Sidefari, waarmee je twee webpagina’s tegelijk bekijkt op een veel mooiere manier.

    Ik geef toch echt de voorkeur aan twee dezelfde designs, i.p.v. een totaal ander uitziende browser. Bah.

  4. Origineel geplaatst door justin w
    Ik vind het raar dat je geen apps kan hiden daar. Nu staat er altijd een gigantische waslijst van apps( ook niet nuttige)

    Goed punt, vind ik ook zó irritant.

    Zou nog te pruimen zijn als er een logische volgorde inzat, je meestgebruikte apps boven- of onderaan bijvoorbeeld, maar zelfs dat zit er niet in.

    En het gaat alleen nog maar erger worden naarmate er meer apps voor split-screen en/of slide-over geschikt worden gemaakt 😢

    Maar dat Safari niet zelf splitscreen kan werken is natuurlijk ook een voorbeeld hoe slecht erover is nagedacht. Dit is echt weer zo’n feature die eigenlijk niet af is en toch maar vast geïntroduceerd 😡 Want het geldt natuurlijk niet alleen voor Safari. Bij Word of Pages wil je ook wel ‘s twee documenten naast elkaar openen, en zo zijn er nog wel veel meer apps te bedenken…

    Dat krijg je als je het wiel opnieuw gaat uitvinden, in OS X kun je al sinds mensenheugenis binnen bijna elke app zoveel vensters naast elkaar openen als je wilt. Dit split-screen gepruts blijft daar maar een héél slap aftreksel van. In homeopathische verdunningsverhouding zeg maar 😆

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.