Reacties voor: Shure brengt betaalbare oordopjes Shure SE112 uit

Shure gaat de betaalbare oordopjes Shure SE112 op de markt brengen. Ze kosten 50 dollar en zijn dus gericht op budgetkopers.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Misschien een rare vraag, maar wat heeft dit met iPhone/iPad te maken? Een av-apparaat vermelden met een iPhone/iPoddock en/of AirPlay/AirDrop snap ik, maar gewoon oordopjes, why?

  2. @Niels: Omdat de Apple oortjes ronduit ruk zijn. Het wordt vermeld omdat het als accessoire kan worden gezien?! Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar deze in-ears. Ik heb tijdens het spelen in een band altijd gebruik gemaakt van hun professionele versies en die waren geweldig!

  3. @Niels: Heb je een punt. Maar er zijn mensen die hun iDevice dagelijks gebruiken om muziek te luisteren.
    En ja, dan kan je alle oordoppen, luidsprekers enz. gaan behandelen. Maar ja…
    On topic, NICE!
    Shure is echt een mooi merk voor oa oordoppen. En nu met een mooi instapmodel.
    Heb zelf de Shure SE215 Special Editions. Super geluid en geweldige isolatie. Voor mij geen Apple, Sennheiser of Bose doppen meer.

  4. @Niels: Niels jongen , met welke levensvragen ben jij toch bezig?
    Oordopjes ( hier dan nog met PHONE mute/micro controlpod!) hebben evenveel te zoeken op iCulture als de zoveelste dock,toch?
    Het staat de redacteurs (gelukkig!) toch vrij hoe ze de content van deze (hun) site invullen?
    Ik ben stilaan op zoek naar vervangers voor mijn Klipsch Image S4i, en vond dit news item toch wel interessant

  5. Hm, toch zie ik liever een paar goede artikelen over jailbreak tweaks dan een oordopreclame.

    Zit tegenwoordig meer op andere sites dat op iculture, maar die zijn helaas niet Nederlands, maar wel meer gevarieerd nieuws over alles over de iPhone.

  6. Ik vind het juist wel nuttige info en van mij mogen er vaker zulke nieuwtjes hier verschijnen!!

    Off-topic:
    @ronald: Oordopreclame?? Hoezo reclame? En al zou de iCulture-site zich laten sponsoren… wat is daar mis mee? Of mag men van jou geen geld verdienen?

  7. Origineel geplaatst door ronald
    Hm, toch zie ik liever een paar goede artikelen over jailbreak tweaks dan een oordopreclame.

    We hebben ca. een jaar geleden uitgelegd waarom we niet meer alle jailbreak-tweaks bespreken. Opmerking over reclame zal ik maar opvatten als een grapje. Zoals je weet staat er op onze website dan altijd netjes ‘advertentie’ bij.

    Origineel geplaatst door ronald
    … maar wel meer gevarieerd nieuws over alles over de iPhone.

    Nou, treft dat even: ik schreef dit artikel juist om eens wat meer variatie erin te brengen. Oordopjes is een onderwerp waar mensen altijd erg passioneel over zijn, dus ik hield al wel een beetje rekening met gemor.

  8. Het geluid van Apple’s oortje is gigantisch verbeterd maar haalt nog steeds niet bij in-ears. Ik heb zelf laatste Philips Indies gehaald die waren 5 euro goedkoper dan Ear Pods en het geluid is vele malen beter.

    Maar het is tof omdat te zien dat Shure nu ook betaalbare in-ears op de markt brengt. De goedkoopste van Shure momenteel in Nederland zijn grofweg 100,-.

  9. Ik heb het met plezier gelezen. Top merk is het. Benieuwd naar de eerste recensies.

  10. Behalve dat het geluid van Shure ronduit goed is, hebben ze mijn absolute voorkeur door het vermogen om omgevingsgeluid af te schermen. Ze gebruiken schuim tips en geen plastic. Nooit begrepen waarom andere fabrikanten dit niet gebruiken.

  11. Origineel geplaatst door mlb
    @Niels: Omdat de Apple oortjes ronduit ruk zijn. Het wordt vermeld omdat het als accessoire kan worden gezien?! Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar deze in-ears. Ik heb tijdens het spelen in een band altijd gebruik gemaakt van hun professionele versies en die waren geweldig!

    ja en dat is jouw! Mening .. Muziekbeleving is zo subjectief als de pest … (Ik gebruik mijn earbuds van Apple overigens ook niet ..)

  12. Heeft deze ook een microfoon? Ik heb mijn Shures aan de kant gelegd bij gebrek aan microfoon

  13. @evad1st: Ik begrijp je punt niet helemaal. Ik laat jou toch ook je mening uiten. Als jij ze prima vindt, is dat helemaal goed!

  14. Ik ben wel blij met de earpods van apple.
    De in ear heb ik geprobeerd van senheisser, sony, philips en de laatste van creative (yep die heeft ze ook)
    De in ear irriteren mij teveel (gevoelige oren waarschijnlijk) en het geluid van in ear komt te hard op mijn trommelvliezen, (heel persoonlijk natuurlijk).
    Hoewel de apple earpods niet het beste geluid hebben kan ik die wel langer gebruiken om te luisteren.
    In ear hou ik geen 10 minuten vol vandaar dat ik er diverse geprobeerd heb. De apple earpods kan ik zonder problemen een uur of iets langer gebruiken.
    De Sure’s heb ik nooit geprobeerd omdat ik niet zoveel geld uit wilde geven voor iets wat mij misschien ook irriteerd. Maar voor deze prijs kan ik het nog wel eens proberen.

    Prima artikel trouwens Gonny, wat mij betreft gewoon doorgaan. ^^

  15. Leuk dat jullie aandacht besteden aan oordopjes!

    Poosje terug hadden jullie ook een artikel over in-ears. Toen kwam naar voren in de comments dat de in-ears van A-Jays erg geliefd waren. Nou ik die A-Jays Three gekocht, maar ik vind ze niet lekker zitten en ook het geluid valt tegen.

    Totdat een vriend van me, die ook aardig into in-ears is, me tipte dat je helemaal geen dure in-ears hoeft te kopen. De in-ears van Creative, de EP630, komt echt supergoed geluid uit!

    Dus als iemand geïnteresseerd is in mijn A-Jays Three, roept u maar!

  16. Kijk, dit zijn leuke dingen om mijn iGebruik uit te breiden. Heb net op Kickstarter de Decibullz (door 9to5 Mac’s acc.-tips achter gekomen) gebacked dus die komen er ook aan, maar deze zien er ook wel leuk uit dus zal ze zeker eens in de gaten houden.

    Dit soort artikellen zijn in mijn ogen dan ook erg welkom!

  17. @Gonny van der Zwaag: mooi afgehandeld! Ik vond het een zeer interessant artikel. En zelfs al kregen jullie er geld voor om dit te plaatsen, zolang de informatie maar klopt 🙂

    Goed bezig!

  18. Ik vind de Earpods net geweldig en heb toch ook al aardig wat oortjes getest, maar ja ik heb het vooral voor bass. Bovendien zijn dit de enige oortjes die ik uren aan een stuk kan dragen zonder dat ze irriteren.

  19. Goed om weer eens aan te kaarten. Ben zelf een grote fan van Shure. Heb diverse modellen gehad en vind ze altijd er prettig zitten. Geluidskwaliteit is echt top, alleen misschien iets minder voor de sterke bas liefhebbers. Voor mooi neutraal geluid zijn ze echter zeer geschikt. Ik ben zelf op dit moment voor de 425 gegaan. Even een slag beter maar ook een stuk duurder.

  20. Origineel geplaatst door Piet
    Heeft deze ook een microfoon? Ik heb mijn Shures aan de kant gelegd bij gebrek aan microfoon

    Ben ik ook benieuwd naar… Als ze als vervanging moeten dienen!

  21. De in-ears van Creative, de EP630….zijn eigenlijk Sennheisers.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.