Reacties voor: Shure brengt betaalbare iPhone-oordopjes SE102MPA uit

Shure heeft de SE102MPA geïntroduceerd, een betaalbare muziek- en telefoonheadset voor de eerste generatie iPhone en iPhone 3G. Je krijgt er een Music Phone Adapter bij.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Weet er iemand of er zo’n grote on-ear headphones met microfoontje in de kabel bestaan die geschikt zijn voor de iPhone?

    Edit: gevonden in de apple store (uk iig)

  2. Wat zijn de specs? ff vergelijken met d-jays 😛

  3. Met ‘betaalbaar’ had ik een lagere prijs verwacht….

  4. Koop gewoon de Bose on-ear hoofdtelefoon met microfoon.
    Ook te kopen in de Applestore NL.
    Geweldig geluidskwaliteit voor maar 179,- 🙂
    Echt een aanrader

  5. Nee, bose is echt een bekende in de oordopjes branche. Met Shure weet je zeker dat je goed zit

  6. wat een geld voor iets helderder geluid.
    Geef mij mijn AKG headlhones maar. Gelijk oorwarmers voor in de koude dagen :p
    Klinken veel beter en zijn half geld.

  7. ieder zijn meug natuurlijk maar ik vind die oordopjes die Apple meeleverd prima zitten en als het geluid net iet beter moet dan heb ik die AKGs. Maar daar kijk ik nu mee uit want daar heb ik als is een leuk ongeluk mee gehad.
    Onder een ambulance gelopen met die AKG headphones omdat ik niels om me heen hoorde aankomen.

    In ears als de shures moeten dan wel helemaal geluid isoleren. Ik kijk nu beter uit en heb mijn geluid zachter wanneer ik die AKG aan heb en als ik echt het verkeer wil kunnen horen draag ik de standaard set. Klinkt prima. En je hoort de rest ook nog.

  8. Ik vind het wel jammer dat deze geen knop heeft om op te nemen/op te hangen, dat heeft die Bose koptelefoon ook niet…

  9. Met dit soort dingetjes is de stand van de dollar toch wel echt een verwelkoming!

  10. Ik luister meestal met de shure in ear toen ik aan het luisteren werd ik opgebeld,ik nam op en de mic. Van de iPhone is gevoelig genoeg om prima te kunnen praten ZOnder ext.mic.!

  11. @dromedaris. Aan specs heb je NIETS, frequentiebereik wil niet veel zeggen. Wat jij wil doen is aan coca cola vragen wat hun receptuur is.

  12. Gisteren heb ik de Shure SE310 gekocht voor de iPhone. Met dat geluid kan je de originele doppen niet meer serieus nemen. Mensen die Shure overwegen aan te schaffen moeten beseffen dat dit merk producten maakt dat de muziek zo zuiver eb natuurlijk mogelijk laat horen. Jongere mensen missen daardoor nog wel eens het zware bass geluid dat je bij veel goedkopere sets hoort. Die is bij Shure dus nagenoeg afwezig tenzij de muziek zelf echt een megabass heeft. Maar alles went en ik denk dat je na een paar weken je niets anders mee wil. Je hoort namelijk dingen die je voorheen niet kon horen, als je dan je oude doppen weer eens gebruikt kan je je niet voorstellen dat je dat ooit mooi hebt gevonden.

  13. @Piet: mag ik dan vragen wat voor file format je voor je muziek gebruikt? Het lijkt me namelijk dat je ongeveer Apple lossless codec moet hebben om die nuances te kunnen horen en een dergelijk duur setje te kunnen rechtvaardigen. Deze doppen in combo met een mp3 bitrate van 128 zou zonde zijn.

  14. Ik gebruik al tijden de Shure headset, met name in de bus en de trein. Als ik af en toe noodgedwongen de door Apple standaard bijgeleverde headset gebruik (omdat ik de Shure niet kan vinden, bijvoorbeeld), dan merk ik dat ik de koptelefoon veel harder moet zetten in verband met het achtergrondgeluid, wil ik uberhaupt iets kunnen horen/verstaan: meestal luister ik gesproken tekst, maar bij muziek geldt hetzelfde. Met de Apple headset loop je zelf veel eerder een gehoorbeschadiging op en hebben anderen veel meer last van de herrie die jouw koptelefoon produceert. Ik kan de Shure van harte aanbevelen.

  15. @Sashimi
    Op de SE310 klinkt 128 bittate niet eens zo slecht, veel hangt van het soort muziek af. Met name bij combinaties van zeer hoge tonen hoor je soms een kleine vervorming. Soms storend maar ik vind het best meevallen. Bij het Apple plus formaat 256 bitrate of MP3 320 bittate is er niets aan de hand, dat klinkt in alle gevallen loepzuiver. Je zal met Shure inderdaad van enkele nummers de bittate moeten upgraden wil je optimaal kunnen genieten.

    Mij valt trouwens op dat Apples formaat 128 vaak slechter klinkt dan MP3 formaat op 128, maar nogmaals, alleen bij specifieke nummers en bepaalde tonen.

  16. @ Niekw

    Buy Other Sound Equipment

    ze maken alleen maar veels te dure onzin.

    als mijn Shure’s ooit kapot gaan, koop ik gewoon nieuwe. en deze zijn idd lekker goedkoop 🙂

  17. Ik heb deze enkele maanden terug in Singapore gekocht… Vanwaar komen ze pas nu hier op de markt? Moet zeggen dat ze geweldig werken, goed geluid en ik hou van in ear.

    Heb er daar net onder de 90 euro voor betaald, maar dat was het geld meer dan waard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.