Reacties voor: Zijn jouw iPhone 12-foto’s net zo mooi als deze?

Shot on iPhone 12 fotoserie
Bij elke nieuwe iPhone-generatie komt Apple met een reeks foto's, om te laten zien hoe geweldig de camera is. Maar het bewijs hoe goed de camera echt is, blijkt pas als mensen er daadwerkelijk mee op pad gaan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Lastig vergelijken, maar ik ben zeer enthousiast over low-light, en wide-angle foto’s op mijn 12 Pro. Komend van een X is het echt een sprong vooruit. En ik heb al stedentrips gemaakt waarbij ik vanwege de fotokwaliteit op de X mijn Nikon D500 al niet meer mee nam, dus zal vaker met alleen iPhone op pad gaan.

  2. Heb ik af en toe wazige foto,s of last van Flares te wijten volgens Apple aan verkeerde licht inval en flares zijn blijkbaar normaal bij Apple

  3. Origineel geplaatst door Dito
    Heb ik af en toe wazige foto,s of last van Flares te wijten volgens Apple aan verkeerde licht inval en flares zijn blijkbaar normaal bij Apple

    Flare is niet voorbehouden aan Apple. Afgezien dat een beetje flare soms hele mooie effecten geeft, heb ik proefondervindelijk vastgesteld dat ook semi-professionele spullen flare geven, in omstandigheden dat de iPhone dat deed. Je moet je ervan bewust zijn dat te veel direct licht op je lens beter vermeden kan worden. Iets andere compositie (zon of lamp niet IN het frame) of iets andere hoek (paar graden naar links of rechts mikken, voorkomen vaak al veel van de flare.

  4. Je lens schoonmaken voor een foto doet wonderen. Vroeger had je een lensdop en zachte doekjes, tegenwoordig denkt iedereen dat je meteen kan fotograferen als je je telefoon uit je zak haalt. Dat kan wel, maar dan krijg je iets wat Apple niet wil publiceren. Wrijven!

  5. De timing van Apple is wel opvallend:) Gelijk na de lancering van de Samsung Galaxy S21 Ultra. Ook zie ik veel meer reclame van apple op instagram met shot on iphone

  6. De camera’s van de iPhone 12 (pro) zijn heeeel goed. Voor het eerst ben ik echt elke keer weer onder de indruk van de plaatjes die hij schiet. Doen, onder ideale omstandigheden, echt niet onder voor een dure dslr camera. Low light condities is waar de iPhone nu in uitblinkt. Waar het vroeger echt onmogelijk was om een foto te maken in een vrij donkere omgeving tover je nu de mooiste plaatjes naar boven die ook nog eens sfeervol aanvoelen. Beste camera ooit voor mij op een telefoon.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.