Reacties voor: Shortcuts Sunday #5: Sonos Menu+, voor bediening van je Sonos-speaker

Met Siri Shortcuts en de Opdrachten-app is heel veel mogelijk. In dit vijfde deel van 'Shortcuts Sunday' laten we zien hoe je je Sonos-speakers bedient dankzij deze opdracht in de Shortcuts-app!
Andy Van Roosendael -

Reacties: 5 reacties

  1. Gebruik deze app voor mijn Sonos, helemaal goed.
    Orto for Sonos van Splortal Ltd

  2. Yay!! Eindelijk mn Sonos Play 5 eerste generatie met Siri bedienen!!

    De shortcut kan echter veel eenvoudiger. Ik heb simpelweg twee elementen gebruikt. Een box waarin ik de URL plak van webhooks en eentje om de URL op te halen (GET)
    http://i66.tinypic.com/2r2xjwy.jpg

    Heb er eentje om te starten en eentje om te pauzeren. Scheelt me al veel ellende :-). Hopelijk voegt apple nog eens mogelijkheid toe Shortcuts vanaf Apple Watch te triggeren met siri

  3. Ik zou graag een shortcut willen hebben naar nummerherkenning aan/ uit. Na uren zoeken en uitproberen heb ik het opgegeven.

    Ik bel klanten vanuit een zakelijke app waardoor #31# niet werkt.
    Zelfs met de zoekfunctie in de instellingen zijn het nog best veel handelingen.

  4. @Yo: Helaas is dit een bug in de nieuwe 2.1 versie van de opdrachten app. Je zal dus even geduld moeten hebben tot Apple dit oplost. Voorlopig kan je eventueel via een omweg gebruik maken via een url link tel:// maar dan moet je wel op bevestigen drukken i.p.v. het nummer automatisch gebeld wordt…

  5. Werkt eigenlijk bijna perfect, alleen start het nummer niet automatisch. Klopt dat of heb ik toch iets over het hoofd gezien?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.