Reacties voor: Deze sneakers met E-Ink schermen versier je met een iPhone-app

Versier je schoenen met animaties en foto's met Shiftwear. Deze futuristische sneakers hebben een E-Ink scherm dat in verbinding staat met een iOS-app.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Te gek zeg ! Die moet ik bestellen !

  2. Mijn zoon had deze ook al eerder gezien, echt heel gaaf! Alleen de gympen zelf zijn nog niet heel hip. De ontwikkelingen zijn natuurlijk heel cool!

  3. Elke keer – via een app? – de nieuwste headlines van iCulture op je schoenen?!

  4. hoe kan ik deze sneakers kopen

  5. @Omar: Centjes reserveren op Indiegogo, en dan hopen dat het project doorgaat.

  6. Back to the future 2 alweer een stap dichterbij

  7. Erg vet. Maar ik denk niet dat dit van de grond komt. Ze hebben nog niet eens een werkend model.

  8. Origineel geplaatst door macaanzee
    Elke keer – via een app? – de nieuwste headlines van iCulture op je schoenen?!

    😂 Goed idee!
    En wat dacht je van een koppeling met ‘t message centre voor notificaties? Pebble bewijst al dat e-ink daarvoor goed genoeg is. Taptic engine erin en je hebt geen watch meer nodig. Deze zijn goedkoper, en dit

    … een techniek waarmee je de schermen oplaadt door simpelweg met de schoenen rond te lopen.

    werkt beter motiverend dan die gekleurde cirkeltjes op de watch: als je niet genoeg beweegt kan iedereen dat zien aan je blanco schoenen 😄

  9. Beste mensen, trap er toch niet in elke keer. Indiegogo en kickstarter beginnen berucht te worden vanwege de niet afgehandelde projecten. Je bent je centjes kwijt of het duurt veeeeeeel langer dan er staat.

    Ik zeg niet dat alles fake is, maar ik spendeer er geen duppie meer aan. Ben in totaal voor 500’euro in de boot gegaan met meerdere projecten en Indiegogo en Kickstarter doen alsof hun neus bloedt. Als iets een hit wordt dan komt het vanzelf in de winkel voor een paar tientjes meer dan via zo’n project.

    You have been warned 😉

  10. Origineel geplaatst door Donovanaray
    Erg vet. Maar ik denk niet dat dit van de grond komt. Ze hebben nog niet eens een werkend model.

    Nee dat maakte mij ook al enigszins sceptisch. Idee is geweldig maar zeker niet nieuw. Wil wel eens zien of iemand dit echt van de grond krijgt. Durf te wedden dat alle grote schoenenmerken dit idee al eens geprobeerd hebben in hun R&D labs.

  11. @willem: Zo wacht ik ook nog steeds op m’n sonickabel van indiegogo.
    Goede waarschuwing ik zou hem serieus nemen. Een gewaarschuwd mens telt voor 2

  12. Origineel geplaatst door Karel-Willem
    @Omar: Centjes reserveren op Indiegogo, en dan hopen dat het project doorgaat.

    ok dank je wel

  13. Bezint eer ge begint. Ik heb het helemaal gehad met kickstarter en indiegogo. Het zijn gewoon platforms geworden voor criminele activiteiten. Bijna de helft van de projecten die ik gebacked hebt komt niet van de grond, of het duurt jaren voordat je iets krijgt en dan werkt het nog niet. Ook moet je vaak tussendoor nog bijbetalen voor extra features. Ik voorspel nu al dat die sneakers een geweldige mislukking gaat worden. Dat de levertijd eind december 2016 is zegt al genoeg.

  14. Origineel geplaatst door fgeer
    Bezint eer ge begint. Ik heb het helemaal gehad met kickstarter en indiegogo. Het zijn gewoon platforms geworden voor criminele activiteiten. Bijna de helft van de projecten die ik gebacked hebt komt niet van de grond, of het duurt jaren voordat je iets krijgt en dan werkt het nog niet. Ook moet je vaak tussendoor nog bijbetalen voor extra features. Ik voorspel nu al dat die sneakers een geweldige mislukking gaat worden. Dat de levertijd eind december 2016 is zegt al genoeg.

    Zit wel een kern van waarheid in natuurlijk. Op zich jammer want op zich is crowdfunding een fantastisch concept. Echter: dit idee is al oud en op zich heel goed. Met een goed business plan zouden “normale” geldschieters hier ook in de rij voor staan. Dat ze niet op de normale wijze hun plan van de grond krijgen zegt mij inziens al genoeg.

  15. Precies, en ik wacht al 2 jaar op mijn Soundband van Hydra via Kickstarter. Begin er ook niet meer aan, komt vanzelf wel op de markt. Types een nadeel van altijd de eerste willen zijn😄😄🙄

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.