Shazam Apple Music aanbieding.

Reacties voor: Shazam geeft twee, drie of meer maanden gratis Apple Music

Ben je nog geen abonnee van Apple Music, maar wil je de dienst wel eens proberen? Je krijgt nu via Shazam meerdere maanden gratis Apple Music. Normaal is de dienst maar 1 maand te gebruiken. De actie geldt tijdelijk, dus je moet er snel bij zijn.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 35 reacties

  1. Geeft bij mij maar 1 maand gratis…

    Na herinstalleren Shazam 2 maanden….

  2. Tja…naar trekje van Apple…! 3 maanden beloven en 1 maand krijgen👊🏻

  3. Shazam geeft 2 aan. Bij klikken op aanbieding worden het er 5. Om vervolgens een code voor 2 maanden gratis te geven. Toch mooi meegenomen.

  4. Origineel geplaatst door Robert
    Geeft bij mij maar 1 maand gratis…

    Bij mij 2 maanden? 🧐

  5. Origineel geplaatst door Robert
    Geeft bij mij maar 1 maand gratis…

    Na herinstalleren Shazam 2 maanden….

    Hier ook maar 2 maanden

  6. Als je ooit al Apple Music hebt gehad krijg je volgens mij (maar) 2 maanden. 5 maanden alleen voor nieuwe gebruikers helaas!

  7. Ik kreeg maar een maandje gratis ipv 5, als ik de instructie volg. Jullie ook?

  8. Na loskoppelen met Spotify 2 maanden

  9. Origineel geplaatst door Ed
    Na loskoppelen met Spotify 2 maanden

    Ik had nog wel Spotify gekoppeld inderdaad.
    Maar goed, als Apple slim is maakt hun dat niets uit…ze willen toch dat je Apple Music gebruikt dus dan zou je zeggen dat ongeacht koppeling de beste deal wordt aangeboden.

  10. 5 maanden , nooit Apple music gebruikt. April 2021

  11. Laatst 6 maanden gehad via mijn provider. Was er zeer over te spreken. Nu weer 3 maanden gratis Apple Music, toch lekker. Maar als die afgelopen zijn dan maar weer gratis spotify beluisteren. Het blijft toch een hoop geld, elke maand.

  12. Ik heb toch duidelijk 5 maanden cadeau.
    Het enige wat ik gedaan heb is vanuit Shazam bevestigen met dubbel klikken.
    Spotify staat gewoon gekoppeld met Shazam en ik ben een nieuwe gebruiker!

  13. Origineel geplaatst door PaulBoog
    Ik heb toch duidelijk 5 maanden cadeau.
    Het enige wat ik gedaan heb is vanuit Shazam bevestigen met dubbel klikken.
    Spotify staat gewoon gekoppeld met Shazam en ik ben een nieuwe gebruiker!

    Ik ben iig geen nieuwe gebruiker, misschien daarom.

  14. Mediamarkt geeft je een maand extra!

  15. Ben dus een Bofkont 😃 ben geen nieuwe gebruiker wel 5 maanden gratis

  16. Bedankt voor de tip! Ik heb 2 maand gratis 🙂

  17. De .nl veranderen in .be helpt ook voor het aanvragen van een correcte code.
    Bij de link hierboven kreeg ik een foutmelding voor “aanvraag buiten Nederland”

  18. Hier ook de 5 maanden op proef gestart. Had hiervoor jaren lang spotify, ik moet zeggen ik moet wel erg wennen. Ik vind de user interface verschrikkelijk… wat een rommelig geheel. Misschien na 5 maanden dat ik er anders over denk, maar voorlopig even doorbijten

  19. 2 maanden gratis👍

  20. Thanks voor deze gouden tip ICulture!

  21. (Red.) Artikel bijgewerkt met nieuwe actie.

  22. Op de eerste pagina na het gebruiken van de link staat dat de codes geldig zijn tot 31 maart. Is het aannemelijk dat de actie tot dan loopt?

  23. @redactie, weten jullie waar het verschil vandaan komt tussen de webpagina en de in app aanbieding. in de app staat er maar 2 maanden?

  24. Pfff, wat een gedoe! Ben al jaren lid , geen probleem !

  25. Origineel geplaatst door Henk Noordzij
    Pfff, wat een gedoe! Ben al jaren lid , geen probleem !

    Nou inderdaad. Ik zit hier ook te lachen om al deze reacties. Wat gratis al niet kan doen met mensen. €15 per maand is toch niet iets waar je failliet aan gaat lijkt me.

  26. pfff….wat een gedoe met die Apple music, ik ben geen fan en realiseer dat Shazam (Apple) is wordt je vaak voor de gek gehouden met een proef-abo! ze proberen via de achterdeur reclame te maken. Ik vond dat itunes ook een tegenvaller….gewoon Spotify blijven luisteren!

  27. Origineel geplaatst door R. Hellema
    > [Origineel geplaatst door Henk Noordzij](#comment-869944)

    > Pfff, wat een gedoe! Ben al jaren lid , geen probleem !

    Nou inderdaad. Ik zit hier ook te lachen om al deze reacties. Wat gratis al niet kan doen met mensen. €15 per maand is toch niet iets waar je failliet aan gaat lijkt me.

    Idem hier. Je gaat in een paar proefmaanden toch geen hele bibliotheek opbouwen en afspeellijsten? En dat voor een paar centen. Ik begrijp het nog steeds niet dat mensen geld aan alles uitgeven, maar zodra het gaat om (abbo’s op) apps, dan moet alles gratis. Ontwikkelaars moeten ook betaald worden denk ik dan. Maar goed, ieder zijn ding. Ik ben al sinds 2016 lid met de familie en het bevalt super.

  28. Idd Apple One in bezit. Hiervoor gebruikte ik aantal jaar Spotify maar Apple Music is fantastisch!!

  29. (Red.) Artikel bijgewerkt voor deal van 2021.

  30. Origineel geplaatst door Kenny
    De .nl veranderen in .be helpt ook voor het aanvragen van een correcte code.

    Bij de link hierboven kreeg ik een foutmelding voor “aanvraag buiten Nederland”

    Heb de nl vervangen van mediamarkt.nl in de speciale link door be maar blijft zeggen dat die enkel geldig is in Apple Store Nederland.
    Iemand de code voor België?

  31. Een van de grootste argumenten om toch bij Spotify te blijven is verbinden met een Chromecast. Ondanks zowel een ATV4 als Chromecast Ultra verbonden met het geluidsysteem, lijkt Spotify via Chromecast toch een stuk makkelijker te werken dan Apple Music via de ATV. Hoe ervaren jullie dat?

  32. Inderdaad werkt👍

  33. Haha 5? Zie ook alleen maar 2 maanden

  34. @Sander: Ik blijf ook bij Spotify, Apple Music meerdere keren uitgeprobeerd, elke gratis tijdelijk aanbod pak ik telkens weer, maar Spotify Connect biedt voor mij toch veel meer vrijheid dan Apple Music via AirPlay.

    Gezamenlijke playlist en afspelen en delen gaat bij Spotify veel gemakkelijker. Thuis in huiskamer gaat muziek via Denon receiver, heeft zowel Spotify Connect als AirPlay 2 ingebouwd, maar de features van Spotify werken simpeler, ik kan mij mobiel voor andere dingen gebruiken, voor mij gewoon beter.

  35. Doordat ik al van de vorige actie gebruik heb gemaakt, gaat het nu aan mijn neus voorbij. Ik begin nu pas Apple Music een beetje te gebruiken. Ik moet zeggen dat het me erg meevalt. Zelf heb ik al jaren Spotify. Omdat ik nu zo’n lange periode gratis had, ben ik er heel langzaam gebruik van gaan maken. Wat voor mij een enorme eyeopener was, is dat ik via de Woningapp niet alleen mijn Hue verlichting kan instellen, maar ook playlisten van Apple Music gelijk kan laten afspelen via de HomePods.

    Ik heb het van de week pas ontdekt, waarschijnlijk ben ik een van de laatste haha, maar dat geeft niets. Ik vind het fantastisch werken. Met de Nederlandse Siri activeer ik een vooraf geprogrammeerde scène, bv dat de verlichting op Caribische zonsondergang stand komt, terwijl gelijktijdig zwoele Caribische muziek begint te spelen. Of de scène dat in de slaapkamer het standje nachtlampje gaat branden terwijl er kalme muziek uit de HomePods komt. Heerlijk om de dag zo af te bouwen. Of wakker worden icm Hue 💡 en (meditatie) muziek…. Er zijn zoveel mogelijkheden te bedenken, ik word helemaal blij van alle keuzes die te maken zijn. Als dat echt blijvend bevalt ga ik met Spotify misschien stoppen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.